خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از تکرار حادثه متروپل ‌در مازندران/‌ واحدهای سست بنیان شناسایی می‌‌شود- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 11 خرداد 1401 - 09:54
گروه استان‌ها ـ رئیس شورای اسلامی مازندران گفت: برای جلوگیری از تکرار حادثه ساختمانی متروپل، به شوراهای اسلامی مازندران اعلام می‌شود تا برای شناسایی واحدهای سست بنیان وارد عمل شوند.
اسلامي،روستاهاي،مازندران،شوراهاي،حادثه،مشكل،شهر،متروپل،بهاري ...

‌باقر بهاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در ساری اظهار کرد: حادثه ساختمانی متروپل آبادان و جان باختن و مصدومیت شدن تعدادی از هم‌وطنان، زنگ خطری برای همه شهرداران و مسئولین اجرایی و عمرانی کشور است تا درباره ساختمان‌های دارای مشکل فنی سریع‌تر اقدام کنند و اجازه تکرار حادثه مشابه را ندهند.
وی با بیان اینکه در سال 1395 نیز حادثه ساختمانی فاجعه‌بار پلاسکو تهران، که خسارت جانی و مالی سنگینی به بارآورد تصمیم گرفته شد تا ساختمان‌های دارای مشکل شناسایی و رفع مشکل شوند، افزود: اما پس از اتمام آن حادثه، طرح شناسایی ساختمان‌های سست بنیان نیز به فراموشی سپرده شد و فاجعه ساختمان متروپل آبادان مجدد مسئولین را به تکاپو وا داشت.
رئیس شورای اسلامی عالی مازندران با اشاره به اینکه ساختمان متروپل آبادان نمونه بارز بی توجهی و سهل‌انگاری نظام مهندسی، شهرداری و پیمانکار بود، تصریح کرد: متاسفانه اهمال در اجرای سازه و کاهش کیفیت در برخی از ابنیه ها رواج پیدا کرده است و نیاز می‌باشد تا شوراهای اسلامی نقش نظارتی خود را بیشتر و بهتر ایفا کنند.
بهاری از هماهنگی برای نظارت شوراهای اسلامی شهر و روستاهای مازندران بر ساخت و سازها خبر داد و یادآورشد: از آنجایی که اعضای شوراهای اسلامی در همه شهر و روستاهای استان مازندران حضور دارند، در طرح چایش و شناسایی ساختمان‌های دارای مشکل فنی کمک خواهند کرد.
وی یکی از عمده مشکلات ساختمان‌های بلندمرتبه را نداشتن تجهیزات به روز به ویژه برای اطفای حریق دانست و خاطرنشان کرد: پارسال نیز برج رامیلای‌ چالوس دچار آتش سوزی شد و به دلیل نداشتن سیستم اطفای حریق، دو روز تمام طعمه حریق بود و کاملا سوخت.
بهاری گفت: به شوراهای اسلامی شهر و روستاهای مازندران ابلاغ خواهیم کرد تا بر روی ساخت ساختمان و به ویژه برجهای بلندمرتبه با دقت و حساسیت بیشتری خرج بدهند و شهرداران و دهیاران نیز در این امر باید مراقب باشند تا شهر و روستاهای دچار بحران ریزش و آوران شدن سازه نشود.
انتهای پیام/ش