خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداران استان تهران ۱۳۰ هزار واحد مسکونی می سازند

مهر | اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 11 خرداد 1401 - 08:41
شمیرانات- استاندار تهران گفت: شهرداران استان تهران در راستای کمک به تحقق وعده بزرگ دولت در ساخت مسکن ۱۳۰ هزار واحد مسکونی می سازند.
شهرداران،مسكن،استان،تهران،ساخت

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری شامگاه سه شنبه و در در حاشیه دومین نشست فصلی با شهرداران استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: شهرداران استان تهران در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و کمک به مردم، تا به امروز احداث ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای استان را پذیرفته‌اند.
وی افزود: مسکن مساله اساسی و مهم جامعه و نیاز واقعی است، که بر همین اساس در شورای مسکن استان تصمیم‌گیری شد تا شهرداران در موضوع ساخت مسکن و کمک به تحقق تعهد بزرگ دولت در خصوص ساخت یک میلیون واحد مسکونی در کشور طی سال نقش‌ویژه ای داشته باشند.
استاندار تهران گفت: شیوه ساخت، نحوه تأمین اراضی، الحاق به بافت، تغییر کاربری‌ها، نکات و ملاحظاتی در کمیسیون ماده ۵ توسط شهرداران مطرح شد تا ورود شهرداران و بخش خصوصی در تعامل با شهرداری‌ها در موضوع مهم تولید مسکن به ویژه در تهران و شهرهای اطراف تسریع شود.