خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

70 روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند- اخبار فناوری اطلاعات

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 11 خرداد 1401 - 08:12
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه مجازی منتسب به خود از اتصال70 روستا در اردیبهشت ماه امسال به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
اطلاعات،ارتباطات،شبكه،ملي،فناوري،متصل،روستاهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پستی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «در هفته پایانی اردیبهشت ماه، در سراسر ایران 70 روستا به شبکه ملی اطلاعات پیوستند که در مجموع آنها 4966 خانوار با بیش از 17 هزار نفر جمعیت از ارتباطات پایدار و پرسرعت برخوردار شدند.»
وی افزود: «باید به عهدمان در اتصال تمامی روستاهای بالای 20 خانوار کشور به شبکه ملی اطلاعات تا پایان امسال عمل کنیم.
کار سختی است و نیاز به حمایت دولت و مجلس و مشارکت مردم داریم.
انشالله پیش روستاییان عزیز روسفید خواهیم شد و این مسیر ادامه خواهد داشت.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین چندی پیش با بیان اینکه استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات باید برای تسهیل زندگی مردم، حکمرانی مبتنی بر داده و توسعه اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد، بیان داشت که طبق اعلام دبیرکل اتحادیه جهانی مخابرات که عنوان کرده بودند حدود 60 درصد از مردم دنیا به ارتباطات دسترسی دارند، با توجه به این موضوع در ایران حتی روستاهای ما هم اینترنت دارند و اکنون، 86 درصد روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و پیش‌بینی‌ها بصورتی است که در شش ماهه اول سال 1402 کل روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
انتهای پیام/