خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برخی از اعضای اوپک برای تعلیق مشارکت روسیه در توافقنامه تولید نفت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 10 خرداد 1401 - 23:47
وال استریت ژورنال گزارش داد که برخی از اعضای اوپک می خواهند مشارکت روسیه در توافقنامه تولید نفت این سازمان را تعلیق کنند.
نفت،روسيه،تعليق،مشاركت،توليد،ژورنال،استريت،وال

وال استریت ژورنال مدعی شد؛
نشریه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از برخی از منابع آگاه که نامی از آنها نبرده است، مدعی شد برخی از اعضای اوپک درصدد تعلیق مشارکت روسیه در توافق مربوط به تولید نفت هستند.
طبق گزارش وال استریت ژورنال این منابع گفته اند: برخی از اعضای سازمان اوپک بررسی موضوع تعلیق مشارکت روسیه در توافقنانه تولید نفت را در دستور کار قرار داده اند.
بررسی تعلیق مشارکت روسیه در توافقنامه تولید نفت اوپک، همزمان با آغاز تحریم های آمریکا و اروپا علیه نفت این کشور مطرح شده است.
منابع مذکور توضیح داده اند که تعلیق مشارکت روسیه، فرصت را برای عربستان، امارات و دیگر تولیدکنندگان نفت فراهم می کند تا نفت بیشتری را به بازار عرضه کنند.
آنها تأکید کرده اند که برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس، برنامه ریزی برای افزایش تولید نفت خود را طی ماه های اخیر شروع کرده اند.
صبح امروز -سه سنبه- شارل میشل، رئیس شورای اروپا اعلام کرده بود که ۲۷ کشور اتحادیه اروپا، دوشنبه شب، با تحریم نفت روسیه، که بیش از دو سوم از واردات نفت از این کشور را در برمی گیرد، موافقت کردند.
شارل میشل در صفحه شخصی خود در توییتر مدعی شد: «این کاهش واردات، که تا پایان سال اجرایی خواهد شد، منبع مالی عظیم ماشین جنگی روسیه را از بین می‌برد، فشار حداکثری را بر مسکو وارد می‌کند و روسیه را بر آن وا می دارد تا به جنگ خاتمه دهد».