خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۵۰ قلیان در شهرستان قوچان معدوم سازی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 خرداد 1401 - 16:59
قوچان ـ رئیس شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: ۱۵۰ قلیان در اجرای قانون جامع کنترل دخانیات و ممنوعیت عرضه مواد دخانی در اماکن عمومی در این شهرستان جمع‌آوری و معدوم شد.
عرضه،قليان،قوچان،درمان،بهداشت،شبكه

به گزارش خبرنگار مهر، فرشید فتحی مقدم ظهر سه شنبه طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین شبکه بهداشت و درمان قوچان اظهار کرد: این قلیان‌ها در اجرای قانون جامع کنترل دخانیات و ممنوعیت عرضه مواد دخانی از جمله قلیان در اماکن عمومی، و به منظور حفظ و ارتقای سلامت جامعه از سطح عرضه جمع آوری و معدوم شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان قوچان افزود: این طرح به شکل مستمر ادامه دارد و طی یکسال گذشته حدود ۱۳ مورد از مراکز عرضه قلیان پلمپ و یا به مراجع قضائی معرفی شده است.
وی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را با شماره ۱۹۰ سامانه شکایات مردمی اطلاع رسانی کنند.