خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی برداشت ۱۸ هزار تن انگور یاقوتی از تاکستان‌های کرمانشاه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 خرداد 1401 - 16:24
کرمانشاه- مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی کرمانشاه از پیش‌بینی برداشت ۱۸ هزار تن انگور یاقوتی از تاکستان‌های کرمانشاه خبر داد.
كرمانشاه،استان،انگور،ياقوتي،برداشت

رحمان فیض در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برداشت انگور یاقوتی در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه از اواخر هفته گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ماه نیز کشاورزان مشغول برداشت این محصول خواهند بود.
وی با اشاره به سطح زیر کشت انگور یاقوتی در استان کرمانشاه، افزود: سه هزار و ۴۰۰ هکتار زمین زیر کشت انگور یاقوتی در استان کرمانشاه وجود دارد که از این میزان حدود یک هزار و ۳۴۰ هکتار به باروری رسیده‌اند.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب عمده‌ترین تولیدکنندگان انگور یاقوتی در استان کرمانشاه هستند و سایر استان‌ها نیز به صورت محدودتری این محصول را پرورش می‌دهند.
فیض با بیان اینکه صادرات انگور یاقوتی در استان کرمانشاه صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: از میزان انگور تولید شده در تاکستان‌های استان کرمانشاه علاوه بر مصرف داخلی هرساله بخش زیادی به مراکز سایر استان‌ها صادر می‌شود.
وی تولید انگور یاقوتی استان کرمانشاه را نوبرانه دانست و تاکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا پایان زمان برداشت در تمام شهرستان‌های استان کرمانشاه حدود ۱۸ هزار تن تولید انگور یاقوتی خواهیم داشت.