خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پشم و پنبه به‌جای گوشت در حلیم/ برای کش‎دار کردن حلیم از آرد استفاده می‎شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 18:05
عزیزی گفت: استفاده از پشم و پنبه در تهیه حلیم در طولانی مدت باعث بروز مشکلات گوارشی و برخی آسیب‌های جدی می‌شود.
حليم،پشم،پنبه،غذايي،انجمن،صنايع

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار، اظهار کرد: اگر به جای گوشت در تهیه حلیم از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود بر اساس متابولیسم بدن پشم و پنبه موجود در حلیم دفع می‌شود و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمی‌کند، اما در طولانی مدت ممکن است باعث دل درد و مشکلات گوارشی در افراد شود.
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب محسوب می‌شود و به همین دلیل من توصیه می‌کنم افراد حلیم این مواد غذایی را از جا‌های معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.
عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است باعث بروز مشکلات و بیماری‌هایی در افراد شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم دارای مواد شیمیایی یا گرد و خاکم محیط باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده می‌شود و احتمالا این گونه مشکلات و بیماری‌ها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق می‌افتد.
انتهای پیام/
استفاده از پشم و پنبه در پخت حلیم