پشم و پنبه بهجای گوشت در حلیم/ برای کشدار کردن حلیم از آرد استفاده میشود
عزیزی گفت: استفاده از پشم و پنبه در تهیه حلیم در طولانی مدت باعث بروز مشکلات گوارشی و برخی آسیبهای جدی میشود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار، اظهار کرد: اگر به جای گوشت در تهیه حلیم از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود بر اساس متابولیسم بدن پشم و پنبه موجود در حلیم دفع میشود و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمیکند، اما در طولانی مدت ممکن است باعث دل درد و مشکلات گوارشی در افراد شود.
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب محسوب میشود و به همین دلیل من توصیه میکنم افراد حلیم این مواد غذایی را از جاهای معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.
عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است باعث بروز مشکلات و بیماریهایی در افراد شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم دارای مواد شیمیایی یا گرد و خاکم محیط باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده میشود و احتمالا این گونه مشکلات و بیماریها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق میافتد.
انتهای پیام/
استفاده از پشم و پنبه در پخت حلیم