خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار بمب در افغانستان ۸ کشته بر جای گذاشت

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 17:46
فرماندار شهرستان ناوه میش ولایت دایکندی در افغانستان از کشته شدن هشت غیرنظامی بر اثر انفجار بمب جاسازی شده در کنار جاده هنگام عبور یک خودروی سواری خبر داد.
جاسازي،غيرنظامي،بمب

فرماندار شهرستان ناوه میش ولایت دایکندی در افغانستان از کشته شدن هشت غیرنظامی بر اثر انفجار بمب جاسازی شده در کنار جاده هنگام عبور یک خودروی سواری خبر داد.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری آناتولی گزارش داد، حاجی بل‌خان، فرماندار شهرستان ناوه میش ولایت دایکندی در مرکز افغانستان در گفت‌گو با خبرنگاران اعلام کرد: بر اثر انفجار بمب جاسازی شده در کنار جاده در منطقه‌ای نزدیک به مرکز شهر هنگام عبور یک خودروی سواری هشت غیرنظامی کشته شدند.
وی افزود: در این انفجار ۳ غیرنظامی دیگر نیز زخمی شدند.
به گفته وی، این بمب توسط گروه طالبان جاسازی شده است.
انتهای پیام