خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای خبرنگار اروگوئه‌ای: فدراسیون فوتبال اروگوئه در حال تغییر برنامه برای انجام بازی دوستانه با ایران است- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 10 خرداد 1401 - 10:11
یک خبرنگار اروگوئه‌ای مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور در حال تغییر برنامه‌اش برای بازی انجام بازی دوستانه با شاگردان دراگان اسکوچیچ است.
اروگوئه،ملي،ايران،ژوئن،تاريخ،بازي،تيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدراسیون فوتبال ایران در پی لغو شدن بازی دوستانه‌ تیم ملی با کانادا به دلیل فشار سیاسی دولت‌مردان کانادایی و عوامل بیرونی، حالا در تلاش برای نهایی کردن بازی‌های دوستانه‌ای در پنجره بازی‌های ملی پیش‌ رو است.
گفته می‌شود فدراسیون در حال مذاکره با فدراسیون‌هایی همچون اروگوئه، پاراگوئه، کامرون و کنگو برای انجام بازی‌ دوستانه با تیم‌های ملی این کشور است، اما هنوز هیچ چیز نهایی نیست.
در این راستا خوسه لوپس جونیور خبرنگار اروگوئه‌ای مدعی شد؛ تیم ملی اروگوئه سرانجام در تاریخ 11 ژوئن ساعت 17 به وقت محلی (30 دقیقه بامداد روز 22 خرداد- به وقت تهران) در ورزشگاه سنتناریو به مصاف ایران خواهد رفت.
طبق گزارش این خبرنگار؛ چند روز پیش برنامه بازی دوستانه اروگوئه با تیم ملی جامائیکا به دلیل مشکل تقویمی کنار گذاشته شد و حالا فدراسیون فوتبال اروگوئه در حال تغییر برنامه برای انجام بازی دوستانه با ایران است.
خوسه لوپس جونیور در ادامه نوشت: «فیفادی پیش‌رو بوی جام جهانی می‌دهد.
اروگوئه در تاریخ دوم ژوئن با مکزیک بازی می‌کند، سپس در تاریخ پنجم ژوئن با آمریکا و در تاریخ یازدهم ژوئن در اروگوئه مقابل ایران قرار می‌گیرد.
به یاد داریم که مکزیک در گروه C جام جهانی قرار دارد و هر دو تیم آمریکا و ایران هم در گروه B هستند».
انتهای پیام/