خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدودف: رئیس جمهور آمریکا تصمیم عقلانی گرفته است

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 09 خرداد 1401 - 20:53
معاون رئیس شورای امنیت روسیه از تصمیم آمریکا برای عدم تجهیز اوکراین با پرتابگرهای موشکی پیشرفته استقبال کرد.
روسيه،رئيس،اوكراين،جمهور،جنگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «دیمیتری مدودف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه امروز دوشنبه اندکی پس از اعلام این تصمیم از سوی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت: تصمیم رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه پرتابه های موشکی با قابلیت رسیدن به روسیه را در اختیار اوکراین قرار نمی دهد، تصمیمی عقلانی است.
رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه اعلام کرد که کشورش سامانه‌های موشکی که بتوانند به خاک روسیه برسند را به اوکراین نخواهد داد.
بایدن در این خصوص گفت که این سلاح چون دارای قابلیت های خاصی است، واشنگتن آن را به کی یف نمی دهد.
کشورهای غربی که هدف کشاندن روسیه به یک جنگ فرسایشی درازمدت را پیگیری می کنند، از ابتدای جنگ اوکراین با روانه کردن تسلیحات نظامی خود به این کشور تنها آتش جنگ در این کشور را شعله ور نگه داشته اند.