خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محفل طنز "قندشکن" با موضوع "دخترها رحمتند" در یزد برگزار می‌شود- اخبار یزد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 09 خرداد 1401 - 12:13
گروه استان‌ها- سی و هفتمین محفل طنز "قندشکن" به موضوع "دخترها رحمتند" اختصاص دارد و همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.
طنز،يزد،محفل،حوزه،طنزپردازان،محافل،هنري،برگزار،شاعران،بومي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، به مناسبت ولادت باسعادت کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز "دختران:"، سی و هفتمین محفل طنز "قندشکن" با موضوع "دخترها رحمتند" در یزد برگزار می‌شود.
در این محفل ادبی شاعران و طنزپردازان نوسروده‌های خود را در مدح و منقبت آن بانوی کرامت و همچنین آثاری را در قالب شعر طنز ارائه می‌کنند که در پایان به برترین‌ها جوایزی اهدا می‌شود.
این محفل سه‌شنبه 10 خردادماه ساعت 20:30 در حوزه هنری استان یزد واقع در چهار راه فاطمیه، ابتدای خیابان آیت‌الله کاشانی، کوچه آزادی برگزار خواهد شد.
نویسندگان، شاعران، طنزپردازان و علاقه‌مندان می‌توانند آثار طنز خود را در انواع شعر، نثر، داستان و استندآپ جهت خواندن و اجرا در محافل قندشکن از طریق رایانامه qandshekan@gmail.com یا شماره 09132597012 ارسال کنند.
آثار منتخب محافل قندشکن در صفحه Qandshekan در فضای مجازی قابل مشاهده است.
محفل طنز «قندشکن» از دهه فجر 1395 با هدف ترویج طنز عفیف و سالم، حفظ و انتشار اصطلاحات بومی و محلی، آشنایی خانواده‌ها و فرزندان با شیوه شوخی صحیح و سالم، پرورش خلاقیت‌های ادبی، حمایت از استعدادهای بومی برای تولید طنز فاخر، ایجاد فضای شاد، بانشاط و امیدبخش در جامعه و همچنین تقویت و ارتقاء دانش طنزپردازان جوان و خلاق در حوزه هنری یزد آغاز به کار کرده و امروز یکی از محافل فعال و اثرگذار در حوزه طنز کشور به شمار می‌آید.
قندشکن سی و هفتم به همت دفتر طنز حوزه هنری استان و با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد برگزار می‌شود.
انتهای پیام/781/ح