خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 04 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود دادستانی ملارد به موضوع ساختمان‌های ناایمن

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 خرداد 1401 - 11:53
ملارد- دادستان عمومی و انقلاب ملارد گفت: در رابطه با وضعیت ساختمان‌های ناایمن دستوراتی به شهرداری ملارد صادر شده است.
ملارد،ناايمن،سرآسياب،دادستان،قانوني،انقلاب،عمومي،گزارش،شهر

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جهانشیری صبح دوشنبه در واکنش به فعالیت ساختمان‌های ناایمن در ملارد بیان کرد: دستگاه‌های مختلفی در این خصوص مسئولیت دارند.
دادستان عمومی و انقلاب ملارد بیان کرد: طی دستوری خطاب به شهردار ملارد، بر لزوم رعایت مقررات ملی ساختمان، ضوابط شهرسازی، ایمنی و اصول فنی و کنترل ساخت و سازها تاکید شده است.
جهانشیری با بیان این که باید با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، ضمن برخورد با تخلفات ساختمانی، از بهره برداری ساختمان‌های ناایمن جلوگیری شود، افزود: مولفه‌هایی همچون استحکام بنا و دسترس پذیری آن در مواقع بحرانی و دیگر موارد الزامی در این حوزه ملاک و معیار سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد که با چنین نگاهی، در شهر ملارد به ویژه مناطقی همچون سرآسیاب و ملارد قدیم، ساختمان‌ها، ابنیه و معابر و اماکن بسیاری وجود دارد که مشمول چنین تعریف و مشخصاتی می‌شوند.
دادستان عمومی و انقلاب ملارد بیان کرد: موضوع ساختمان‌های ناایمن شهر مدت‌ها است که با شهرداران ملارد و صفادشت مطرح شده است.
وی ادامه داد: تفکیک‌های غیرمجاز زمین‌ها و کوچک کردن آن به قطعات ۱۰۰ تا ۲۰۰ متری و سو استفاده از خلاءهای نظارتی با هدف کسب سودهای آنچنانی باعث شد تا احداث غیر اصولی، غیر مجاز و غیر استاندارد بناها در هسته مرکزی منطقه سرآسیاب با سرعت و شتاب مضاعفی همراه شود.
جهانشیری افزود: شهرداری مکلف است در اسرع وقت با شناسایی ساختمان‌های ناایمن و مراتب وضعیت آن گزارش کارشناسی شده آن را به دادستانی و سایر مراجع قانونی ارائه کند.