خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌ تعداد جانباختگان متروپل آبادان به 31 نفر رسید/ کشف 2 جسد دیگر- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 09 خرداد 1401 - 08:31
گروه استان‌ها ـ گروه‌های مختلف از چند جبهه کاری با حفر تونل در حال عملیات برای خارج‌سازی جانباختگان احتمالی از زیرآور ساختمان متروپل هستند.
امدادي،آبادان،جانباختگان،آوار،ريزش،حادثه،نفر

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری تسنیم، در پی وقوع این حادثه کار امداد رسانی از سوی آتش نشانی آبادان ، پالایشگاه و گروه های امدادی شهرهای همجوار و البته مردم آغاز و با اضافه شدن گروه‌های امدادی از دیگر نقاط استان خوزستان و کشور عملیات امدادی و آواربرداری با توجه به حساسیت و احتمال ریزش سایر بخش‌های سازه با در نظر گرفتن شرایط محیطی با حساسیت ویژه دنبال شد.
در 48 ساعت نخست حادثه که زمان طلایی برای نجات حادثه دیدگان زیر آور محسوب می شود ،گروههای امدادی با آوار برداری موفق شدند 37 مصدوم را نجات دهند و تلاش برای خارج کردن اجساد جانباختگان با دقت و استفاده از هشت گروه فنی و مهندسی و لرزه نگاری دنبال شد.
تازه‌ترین اخبار از روز هشتم ریزش ساختمان مترو‌پل در آبادان
8:17 ـ تعداد جانباختگان متروپل آبادان به 31 نفر رسید‌
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم در منطقه ریزش ساختمان متروپل آبادان، در ‌بامداد دوشنبه ‌دو جسد نفر دیگر توسط امدادگران از زیر آوار بیرون کشیده شد تا تعداد جانباختگان به 31 نفر برسد.
بر‌اساس شواهد موجود جسد یک فرد دیگر هم توسط امدادگران کشف شد‌ اما به دلیل قرار گرفتن در زیر بتن هنوز از زیر آوار خارج نشده است.
خبر در حال تکمیل