سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظر شورای شهر بیرجند پیرامون پروژه ۴۵۰ هکتاری رنگ مخالفت گرفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 16:06
بیرجند- اعضای شورای شهر بیرجند با طرح محدوده ۴۵۰ هکتاری این شهر به منظور جلوگیری از معضل ترافیکی مخالفت کردند.
بيرجند،شهر،شوراي،پروژه،طرح،هكتاري،عضو،انتقاد،محدوده،جلسه،اظه ...

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه صبح شنبه شورای شهر بیرجند اعضای شورای شهر بیرجند دغدغه‌های خود پیرامون پروژه ۴۵۰ هکتاری بیرجند را مطرح کردند.
محمد علی طاهری عضو شورای شهر بیرجند در این جلسه اظهار کرد: اگر طرحی که برای محدود ۴۵۰ هکتاری در نظر گرفته شده اجرا شود ۷۰ هزار نفر در آنجا ساکن می‌شوند.
عضو شورای شهر بیرجند با اشاره به اینکه ساکن شدن جمعیت زیاد در آن محدوده مشکلات عدیده ترافیکی را به وجود می‌آورد، بیان کرد: در حال حاضر محدوده خیایان ارتش و طالقانی با ترافیک سنگین رو به رو است و اجرایی شدن پروژه ۴۵۰ هکتاری بر این معضل می‌افزاید.
نفع عمومی ایجاد فضای سبز در پروژه ۴۵۰ هکتاری است
طاهری یادآور شد: یکی از بهترین اقداماتی که در آن محدوده می‌توان انجام داد، ایجاد فضای سبز در راستای نفع عمومی جامعه است.
مرتضی یزدان شناس عضو دیگری شورای شهر بیرجند نیز با انتقاد از طرح پروژه ۴۵۰ هکتاری گفت: باید فرصتی برای بازنگری در این طرح به وجود آید.
وی با اشاره به اینکه بیرجند به عنوان مرکز استان محلی برای استقرار گردشگران و به ویژه کویر نوردان است، اظهار کرد: می‌توان در محدوده پروژه ۴۵۰ هکتاری در راستای زیر ساخت‌های استان و طرح‌های جامع شهری اقدامات بسیار مثبتی انجام داد.
طرح انتقال صنوف آلاینده به کندی پیش می‌رود
عضو شورای شهر بیرجند با انتقاد از طولانی شدن طرح انتقال صنوف آلاینده بیرجند از داخل شهر، ادامه داد: شاید تصور شود علت کندی کار در این پروژه کسبه هستند در حالی که شهرداری تاکنون حتی یک پروانه در این پروژه صادر نکرده است.
یزدان شناس با انتقاد از عملکرد راه شهرسازی در این پروژه افزود: طرح فرزان بر عهده راه و شهرسازی بود اما به شهرداری واگذار و بیان کردند در قبال هزینه‌های اجرایی این طرح املاکی به شهرداری بیرجند واگذار خواهند کرد اما هنوز به قول‌های خود عمل نکرده‌اند.
مهدی میری عضو دیگر شورای شهر بیرجند نیز در جلسه شورای شهر بیرجند، گفت: در بودجه سهم قانونی شهر بیرجند مراعات نمی‌شود که این مهم باید مد نظر قرار گیرد.
وی با انتقاد از نبود طرح مطالعه کامل سیلاب در شهر بیرجند، اظهار کرد: موضوع طرح مطالعه کامل سیلاب باید به طور جدی مد نظر قرار گیرد.
مشخص نبودن سهم خراسان‌جنوبی از فروش زمین‌های تحت تملک بنیاد مستضعفان
عضو شورای شهر بیرجند با انتقاد از مشخص نبودن سهم بیرجند و خراسان‌جنوبی از فروش زمین‌های تحت تملک بنیاد مستضعفان یادآور شد: درآمد حاصل از فروخته شدن زمین‌ها باید خرج آبادانی منطقه شود.
حجت‌الاسلام مهدی عبدالرزاق نژاد عضو شورای شهر بیرجند نیز در جلسه شورای شهر بیرجند با انتقاد از موضوع سگ گردانی، اظهار کرد: برخی از گناهان را قبل از اینکه در جامعه نهادینه شود باید کاهش داد.
وی با اشاره به اینکه سگ‌گردانی گاه برای همسایگان و شهروندان مشکلاتی ایجاد می‌کند، بیان کرد: در حوزه خصوصی نمی‌توانیم تجسس کنیم ولی در فضای عمومی جامعه موضوعات اخلاقی باید مراعات شود.
در پایان این نشست تصمیم‌گیری شد که مشکل صدور پروانه صنوف آلاینده با قید نام تعاونی در پرانتز نام شخص رفع شود و همچنین برای اراضی ۴۵۰ هکتاری جلسه‌ای دیگر با حضور مدیرکل راه و شهرسازی موضوع بررسی و تصمیم‌گیری شود.