خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سقف تسهیلات ساخت مسکن� افزایش یافت- اخبار پول

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 08 خرداد 1401 - 15:12
مدیرعامل بانک مسکن از افزایش سقف تسهیلات مسکن برای سازندگان حرفه‌ای در تهران و سایر کلان شهرها به 600 میلیون تومان خبر داد .
تومان،مسكن،سقف،قم،مديرعامل،بالاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ مدیرعامل بانک مسکن از افزایش سقف تسهیلات مسکن برای سازندگان حرفه‌ای در تهران و سایر کلان شهر‌ها به 600 میلیون تومان خبر داد.
به گفته شایان این شهر‌ها شامل: تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، قم، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری، رشت، کیش و قشم می‌شود.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: رقم تسهیلات برای متقاضیان در مراکز استان‌ها و شهر‌های بالای 200 هزار نفر جمعیت 500 میلیون تومان به ازای هر واحد و سایر شهر‌ها 450میلیون تومان است.
این افزایش شامل سازندگانی می‌شود که واحد‌های خود را با استفاده از مصادیق فناوری‌های نوین و با رعایت کاهش مصرف انرژی بسازند.
پیش از این در کلانشهر‌های بالای یک میلیون نفر سقف وام ساخت مسکن 400 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 350 میلیون تومان و در سایر شهر‌ها 300 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود.
انتهای پیام/