خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان نرگسی گچساران خرداد ماه به بهره‌برداری می‌رسد- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 خرداد 1401 - 11:54
گروه استان‌ها_سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: بیمارستان 140 تخت‌خوابی نرگسی گچساران تا پایان خرداد ماه راه اندازی می‌شود.
نرگسي،بيمارستان،گچساران،شهرستان،رجايي،بيمارستاني

محمد غلام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دوگنبدان، اظهار داشت: بیمارستان نرگسی گچساران سال 92 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع با زیربنای 12 هزار مترمربع در 6 طبقه آغاز شد.
وی تاکید کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده بیمارستان نرگسی گچساران خرداد ماه امسال به بهره برداری می‌رسد و با این افتتاح دیگر با کمبود تخت بیمارستانی در این شهرستان روبه‌رو نخواهیم بود.
غلام‌نژاد با اشاره به اینکه کماکان عملکرد بیمارستان شهید رجایی به قوت خود باقی است، ادامه داد: بخش‌های اولیه و ضروری از جمله اورژانس، آزمایشگاه و رادیولوژی بیمارستان نرگسی راه اندازی شده و پزشکان عمومی و داخلی مستقر می‌شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با گذشت زمان و بر اساس نیاز شهرستان گچساران، بخش‌های تخصصی بیمارستان نرگسی راه اندازی خواهد شد.
غلام نژاد وضعیت تخت‌های بیمارستانی در شهرستان گچساران به نسبت جمعیت را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: به دلیل وجود بیمارستان‌های شرکت نفت، بی بی حکیمه، شهید رجایی و نرگسی کمبود تخت نداریم.
انتهای پیام/544/ی