خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات بین‌المللی دو و میدانی جام امام رضا(ع) در مشهد آغاز شد- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 خرداد 1401 - 10:13
گروه استان‌ها- مسابقات بین‌المللی دو و میدانی جام امام رضا(ع) با حضور ورزشکاران 9 کشور صبح امروز در مشهد آغاز شد.
ورزش،دووميداني،مسابقات،كنفدراسيون،مسئولين،رضا،فدراسيون،آسيا، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، رضا بیانی، رئیس هیئت دو ومیدانی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: مرحله مقدماتی این مسابقات صبح امروز و مرحله اصلی از بعدازظهر امروز تا فردا شب در 22 رشته برگزار می‌شود.
وی افزود: در این مسابقات 150 ورزشکار در 22 رشته از 8کشور خارجی همراه با ورزشکاران ایرانی با هم رقابت می‌کنند.
دو ومیدانی‌کاران کشورهای عراق، ارمنستان، ترکیه، کویت، افغانستان، عمان، پاکستان و بنگلادش در کنار ورزشکاران ایرانی شرکت کرده‌اند.
بیانی تصریح کرد: این مسابقات با گرامیداشت استاد علی باغبان‌باشی در پیست دو ومیدانی ورزشگاه امام رضا(ع) در حال برگزاری است و رئیس کنفدراسیون دو و میدانی آسیا و مسئولان ارشد وزارت ورزش و فدراسیون دو و میدانی از جمله مهمانان این مسابقات هستند.
رئیس کنفدراسیون دوومیدانی قاره آسیا با استقبال هاشم صیامی رییس فدراسیون دوومیدانی و دیگر مسئولین این فدراسیون از طریق فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد وارد شهر مشهد مقدس محل برگزاری این رویداد بین المللی شد.
بر همین اساس دیدار با مسئولین ورزش کشورمان،برگزاری نشست با مسئولین ورزش دوومیدانی ایران، دیدار با حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، بازدید از امکانات و تجهیزات ورزش اول المپیک در شهر مشهد مقدس، تماشای رقابت‌های بین المللی جام امام رضا(ع) و حضور در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه از جمله برنامه‌های رییس کنفدراسیون دوومیدانی قاره آسیا در سفر دو روزه‌ وی به کشورمان است.
انتهای پیام/282/ح