خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام مهلت ویرایش اطلاعات متقاضیان اقدام ملی مسکن در اصفهان

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 خرداد 1401 - 20:30
اصفهان- معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی اصفهان با اشاره به اتمام مهلت ویرایش اطلاعات متقاضیان طرح مسکن ملی گفت: هنوز تمدید این تاریخ به اصفهان ابلاغ نشده است.
ويرايش،اطلاعات،مسكن،مهلت،متقاضيان،شهرسازي،فرم،مدارك

محسن زاغیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مهلت ویرایش اطلاعات ثبت نام کنندگان طرح نهضت ملی مسکن تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری بود، اظهار داشت: این تاریخ به دلیل شلوغی تا پنجم خرداد ماه تمدید شد تا متقاضیان اطلاعات ثبت نام را ویرایش کنند.
وی با بیان اینکه هنوز بخشنامه‌ای مبنی بر تمدید مهلت ویرایش اطلاعات و تکمیل مدارک متقاضیان به ما ابلاغ نشده و سامانه ثبت‌نام از تهران مدیریت می‌شود، خاطرنشان کرد: آخرین مهلت تا پنجشنبه پنجم خردادماه بوده و اکنون سامانه بسته شده است.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: در صورت تمدید دوباره مهلت ویرایش اطلاعات ثبت نام متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن، اطلاع رسانی خواهیم کرد.
زاغیان با اشاره به اینکه برای برخی متقاضیان برخی شهرستان‌ها پیامک مبنی بر بارگذاری مدارک ارسال شده است، ابراز داشت: بارگذاری مدارک برای مناطق مختلف متفاوت است برای مثال شهر جدید بهارستان به صورت مستقل با افراد تماس می‌گیرند و زرین شهر و سایر شهرهای دیگر نیز با بنیاد مسکن است که جداگانه تصمیم گرفته شده است.
وی باید تاکید بر اینکه ویرایش اطلاعات متقاضیان مسکن باید تا پایان اردیبهشت ماه انجام می‌شد، خاطرنشان کرد: اگر اکنون برای افراد پیامک ارسال شده دو حالت دارد یا اینکه استعلامات دیر انجام شده و یا فرم (ج) متقاضی منفی و قرمز است که الزاماً باید به اداره کل راه و شهرسازی یا ادارات راه و شهرسازی شهری که ثبت نام کرده، برای رفع مشکل فرم ج مراجعه کند.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان ادامه داد: بعضاً مشاهده شده که به دلیل تشابه اسمی افراد متقاضی، فرم ج هر دو نفر قرمز اعلام شده و سیستم اجازه بارگذاری مدارک را به این افراد نداده است.
زاغیان ابراز داشت: متقاضیانی که به دلیل تشابه اسمی فرم ج آنها قرمز باشد، از طریق اداره کل راه و شهرسازی با تهران مکاتبه می‌شود و این ویرایش اطلاعات را انجام خواهیم داد.
وی افزود: اگر برخی افراد در ویرایش اطلاعات تصمیم داشتند شهر اولیه را تغییر دهند، این قسمت از سامانه از تهران بسته شده زیرا مهلت آن تا پایان اردیبهشت بوده است.