خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان مرکز استان گیلان: دستگاه قضایی حامی اقدامات شهرداری‌ها برای تخریب بناهای غیرمجاز است- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 07 خرداد 1401 - 14:54
گروه استان‌ها- دادستان مرکز استان گیلان گفت: جهت تخریب بناهای غیراصولی دستگاه قضایی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت می‌کند و هرگونه اهمال در انجام وظیفه منجر به تضییع حقوق بیت‌المال، برخورد قاطع قانونی را به دنبال دارد.
غيرمجاز،رشت،دادستان،مركز،استان،تسنيم،سيدمهدي،غيراصولي

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازرشت، سیدمهدی فلاح‌میری ظهر امروز در حاشیه بازدید از بناهای غیرمجاز در رشت اظهار داشت: برخی از سودجویان با ساخت و سازهای غیرمجاز در کاربری‌های غیر‌مسکونی به شکل غیراصولی و غیراستاندارد اقدام به ساخت بنا می‌کنند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان با اشاره به استحکام کم این ساختمان‌ها و نادیده گرفتن استاندارهای ساخت‌و‌ساز در آن گفت: شهرداری موظف به تشکیل پرونده برای این موارد و ارسال آن به کمیسیون‌های مربوطه است و آرای صادره در این کمیسیون‌ها هم باید اجرایی شود.
دادستان مرکز استان با بیان اینکه اجرایی نشدن آرای سال‌های گذشته یکی از عوامل طمع افراد سودجو برای ادامه چنین فعالیت‌هایی است تصریح کرد: مردم نباید برای خرید چنین ساختمان‌هایی اقدام کنند زیرا این ساختمان‌ها فاقد اصول و استانداردهای مدیریت شهری است.
فلاح‌میری با اشاره به عزم جدی مدیران شهرداری در عدم احداث ساختمان‌های غیرمجاز گفت: جهت تخریب بناهای غیراصولی دستگاه قضایی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت می‌کند تا از بروز معضلات اساسی پیشگیری شود و هرگونه اهمال در انجام وظیفه منجر به تضییع حقوق بیت‌المال، برخورد قاطع قانونی را به دنبال دارد.
به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی رئیس‌کل دادگستری گیلان و سیدمهدی فلاح‌میری دادستان مرکز استان به همراه شهردار رشت و تعدادی از مدیران شهردای از چندین واحد مسکونی که غیرمجاز در شهر رشت احداث شده بود بازدید کردند.
انتهای پیام/614/ی