خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسفالت ۸۴ کیلومتر راه روستایی خراسان شمالی تا شهریور

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 خرداد 1401 - 09:12
بجنورد- مدیرکل راهداری خراسان شمالی از بهسازی و آسفالت ۴۶ کیلومتر از راه‌های روستایی و فرعی استان طی سال جاری خبر داد و گفت: سعی می‌شود تا پایان شهریور این عدد به ۸۴ کیلومتر برسد.
كيلومتر،بهسازي

جعفر شهامت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون آسفالت، بهسازی و روکش بیش از ۴۶ کیلومتر راه روستایی و فرعی استان انجام شده است.
مدیرکل راهداری خراسان شمالی ادامه داد: طی این مدت ۳۲ کیلومتر از راه‌های روستایی و فرعی شهرستان‌های مختلف آسفالت و ۱۴.۹ کیلومتر بهسازی و روکش شده.
وی بیان داشت: پیش بینی می‌شود تا شهریور ماه امسال با احتساب اقدامات اخیر ۸۴ کیلومتر راه روستایی و فرعی استان در شهرستان‌های مختلف بهسازی و آسفالت شوند.
شهامت گفت: اعتبار مورد نیاز برای این مسئله ۸۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.