خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واردات کالا‌هایِ خارجی مشابه تولیدِ داخل همچنان ممنوع است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 06 خرداد 1401 - 11:41
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: واردات کالا‌های خارجی که مشابه تولید داخل دارند، همچنان ممنوع است.
ممنوعيت،واردات،قلم،فاطمي،امين

فاطمی امین:
آقای رضا فاطمی امین گفت: حذف ممنوعیت واردات ۴ تا ۵ قلم کالا به دولت پیشنهاد شده که در حال بررسی آن هستیم، اما عمده ساختار ممنوعیت واردات ۲ هزار قلم کالا که از سال ۹۷ تصویب شده حفظ می‌شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت می‌گوید، عمده کالا‌های ممنوعه وارداتی، مصرفی و نهایی هستند و ما به هیچ وجه واردات مواد اولیه و ماشین آلات را ممنوع نمی‌کنیم.
سال ۹۹ سیاست ممنوعیت واردات ۲ هزار و ۵۰۰ قلم کالای دارای مشابه داخلی با هدف حمایت از تولید ملی و به علت کمبود ارز برقرار شد.
به گفته سرپرست وقت وزارت صمت، این ممنوعیت برای فاصله گرفتن از منابع و درآمدهای نفتی بود تا درآمد کشور حاصل از صادرات تولیدات بومی باشد.