خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حرم شاهچراغ (ع) محوریت سیاست‌گذاری‌های مدیران استان باشد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 خرداد 1401 - 21:31
گروه استان‌ها_ تولیت حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) گفت: محوریت حرم مطهر در شیراز باید مورد توجه جدی مدیران فرهنگی و اجرایی استان و کشور در سیاست‌گذاری‌ها باشد.
حرم،مطهر،فرهنگي،كرامت،شيراز،حضرت،بارگاه،موسي،كلانتري،بيت،اهل ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت الاسلام کلانتری در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت و با حضور دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان، به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون جایگاه والای این بارگاه بلند آستان اشاره و گفت: ایشان تاکید داشته اند که شیراز بعد از مشهد و قم، سومین حرم اهل بیت علیهم السلام در ایران است و این برجستگی و محوریت باید در تبلیغات عمومی و رسانه‌ای و هنگام تخصیص اعتبارات گوناگون، مورد توجه قرار گیرد تا دل‌های مشتاقان در داخل و خارج از کشور بیشتر متوجه قداست و اهمیت این بارگاه مهم شود.
وی گفت: در راستای عمل به فرمایشات معظمٌ لَه، باید همه‌ی تلاش‌ها و برنامه ریزی‌ها حول محور حرم مطهر انجام شود و محوریت حرم مطهر در شیراز باید مورد توجه مدیران فرهنگی و اجرایی استان و کشور در سیاست گذاری‌ها باشد و البته چه فرصتی بهتر از دهه‌ی کرامت برای عملیاتی کردن فرمایشات رهبری وجود دارد.
کلانتری گفت: دهه‌ای که نخستین روز آن با ولادت باسعادت کریمه اهل بیت (ع) حضرت فاطمـه معصـومه سلام الله علیها، آغاز و با ششم ذی القعده سالروز بزرگداشت سید السادات الاعاظم حضرت احمدبن موسی الکاظم (ع) ادامه می‌یابد و در نهایت پایان این دهه مبارک، به سالروز میلاد خجسته امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، ختم می‌شود.
تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع) گفت: فروکش کردن کرونا و حضور پرشور و گسترده محبان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام در این بارگاه منور، فرصت مغتنمی است که مدیران فرهنگی حرم مطهر و سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف استان و شهر شیراز، لازم است در جهت معرفی هرچه بهتر و بیشتر فضایل و مناقب این امامزاده جلیل القدر به همگان، اهتمام ورزند.
وی گفت: تنها در ایام نوروز 1401، جمعیتی بالغ بر 3 میلیون نفر به حرم مطهر مشرف شدند، همچنین در لیالی پرفضیلت قدر، شاهد حضور گسترده ارادتمندان به سیدالسادات الاعاظم در حرم مطهر بودیم و این موضوع در فضای مسموم فرهنگی دنیا، فی الواقع یک ظرفیت مهم و بسیار حائز اهمیت است که می‌توان از آن در راستای فرهنگ سازی و تبیین مکتب تشیّع به عنوان یک نظام عظیم و متین فقهی، کلامی و معرفتی، بهره برد.
کلانتری گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، اِن شاءلله در طول دهه کرامت شاهد ویژه برنامه‌های متنوع و مختلفی در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم (ع)، شاهد باشیم.
دکتر طلایی معاون فرهنگی، اجتماعی و تبلیغات آستان مقدس، ضمن معرفی تعدادی از برنامه‌های شاخص حرم مطهر در دهه کرامت، به هم افزایی و تبادل نظر با نمایندگان دستگاه‌های مختلف حاضر در این نشست جهت هرچه بهتر و باشکوه‌تر برگزار شدن برنامه‌های این دهه پرفضیلت، پرداخت.
انتهای پیام/424/ی