خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر راه: مترو پرند در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 خرداد 1401 - 16:31
گروه استان ها - معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امیدوارم با برنامه‌ریزی‌هایی که در حال انجام است پروژه‌های روبنایی و زیربنایی را تکمیل و با تلاش مضاعف بتوانیم مترو پرند را در دهه فجر امسال افتتاح کنیم.
پرند،فرزند،مسكن،شهرهاي،فراهم،معاون،كشور،تسهيلاتي،برحسب،هموطنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پرند، علیرضا جعفری ظهر امروز در حاشیه بازدید از شهر پرند که با حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده انجام شد، اظهار داشت: مجموعه وزارت مسکن و شهرهای جدید در زمینه ساخت مسکن و خانه‌دار شدن هموطنان مأموریت دارند تا در این امر مهم که اولویت و دغدغه کشور است به مردم خدماتی ارائه شود.
وی افزود: امیدوارم با تلاش همکارانمان بتوانیم این ظرفیت را به وجود بیاوریم و با پشتیبانی و حمایت از خانواده‌هایی که جمعیت آن‌ها در حال افزایش است، تسهیلاتی را برحسب دستور رئیس‌جمهور فراهم کنیم.
معاون وزیر با اشاره به حمایت‌های دولت نسبت به فرزند آوری بیان کرد: ما به‌عنوان حاکمیت و وظیفه دولتی باید شرایطی را به وجود آوریم تا بار مسئولیت پدرانه و مادرانه این عزیزان کاهش یابد و برحسب دستوری که ریاست جمهوری صادر کرده است حمایت‌ها و تسهیلاتی فراهم شود، ما امروز خوشحال هستیم که در عمل به این دستور حمایتی یکی از ظرفیت‌های سکونتگاهی که در پرند داشتیم را تقدیم خانواده‌های محترم دارای فرزند چهارقلو که جمعاً صاحب 5 فرزند بودند اهدا کردیم.
جعفری تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم نهضت توسعه و تولید مسکن را با قوت دنبال کرده تا شرایط خانه‌دار شدن سایر هموطنان در بخش‌های مختلف فراهم شود و خانواده‌هایی که بیش از 3 فرزند دارند با ایجاد شرایطی تا حدودی بار سنگین اقتصادی تحمیلی به خانواده‌ها را کاهش دهیم.
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید کشور در پایان خاطرنشان کرد: قطعاً شهرهای جدید ما فرصت‌های زیستگاه و سکونت‌گاه‌های مطلوبی برای کشور هستند، امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ بتوانیم در قالب نهضت ملی مسکن و یا تکمیل پروژه‌های روبنایی و زیر بنایی به ویژه مترو پرند با تلاش مضاعف در دهه فجر امسال شاهد افتتاح این خدمات باشیم تا شرایط حمل‌ونقل و رفت‌وآمد شهروندان تسهیل شود.
انتهای پیام/ی