خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای� شهر کاشان از امر به معروف و نهی از منکر دفاع می‌کند- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 خرداد 1401 - 16:13
گروه استان‌ها- رئیس شورای شهر کاشان با بیان اینکه افرادی که در قالب نیروهای امر به معروف و نهی از منکر در کاشان فعال می‌کنند، تمامی انتظارات از آنان است گفت: شورای اسلامی شهر کاشان از امر به معروف و نهی از منکر دفاع می‌کند.
كاشان،شهر،نهي،منكر،معروف،برطرف،موضوع،طاهري

علی هاشمی طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه کاشان نخستین شهر شیعه‌نشین بوده است اظهار داشت: این شهر علمای بسیار زیادی دارد و از لحاظ مذهبی و معنوی در درجه بالایی قرار دارد به نحوی که شهدای بسیار زیادی تقدیم انقلاب اسلامی کرده و 100 سردار شهید را دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه این سابقه درخشان خدشه‌دار شده است، افزود: وظیفه همگانی است که این نقص برطرف شود در حالی که در زمینه فرهنگی نواقصی وجود دارد و از این رو لازم است اقدامات اساسی در راستای رفع این معضلات فرهنگی برداشته شود.
رئیس شورای شهر کاشان با بیان اینکه اگر به معروف و نهی از منکر موضوعی بوده که خانواده امام حسین(ع) به شهادت رسید، ابراز داشت: متاسفانه ما در پله اول امر به معروف و نهی از منکر ماندیم به نحوی که پله اول و دوم که ناراحتی قلبی و تذکر لسانی است و این موضوع زیبنده شهر دارالمومنین کاشان نیست.
وی با بیان اینکه در زمینه منکرات برخورد با قوه قضائیه است گفت: امور ایجابی که وظیفه همگانی است متاسفانه به صورت شایسته عمل نمی‌شود و از این رو وضعیت فرهنگ کاشان دستخوش تغییر شده است در حالی که انقلابیون و دغدغه‌مندان از این موضوع نگران هستند.
هاشمی طاهری با بیان اینکه افرادی که در قالب نیروهای امر به معروف و نهی از منکر در کاشان فعال می‌کنند، تمامی انتظارات از آنان است، تصریح کرد: شورای اسلامی شهر کاشان از امر به معروف و نهی از منکر دفاع می‌کند و باید این مسئله در جامعه برطرف شود و اگر ما حل نکنیم چه کسی می‌خواهد این موضوع را برطرف کند؟
انتهای پیام/801/ح