املاک مازاد ادارات و دستگاههای دولتی در استان کردستان تعیین تکلیف شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم
گروه استانها - معاون استاندار کردستان گفت: املاک مازاد ادارات و دستگاههای دولتی استان هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود چراکه فروش املاک موجود منجر به حل بسیاری از مشکلات خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، محسن فتحی پیشازظهر امروز در دومین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان کردستان که در سالن مدیریت و برنامهریزی کردستان برگزار شد، با تبریک سالروز فتح خرمشهر و تسلیت شهادت شهید خدایی به همه پاسداران کشور اظهار داشت: روز گذشته توفیق دیدار با رهبر معظم انقلاب نصیب نمایندگان شد و نکات ارزشمندی فرمودند که سرلوحه کار نمایندگان قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه لایحه بودجه 1401 همان هدفگذاری و اصلاح ساختاری نبوده است، گفت: امسال سازمان مدیریت و برنامهریزی با توجه به وضعیت کشور و استان، وظیفه مهمی برعهده داشته که باید اعتبارات بر اساس قانون و نیازمندی اختصاص یاید.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم با سفر قریبالوقوع رئیسجمهور به کردستان، رنگ محرومیت از چهره استان زدوده شود.
عبدالله رشیدیپور، معاون توسعه استاندار کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه دستگاههای اجرایی اقدامی برای ثبت مشخصات همکاران علیرغم قانون اقدامی انجام ندادهاند، عنوان کرد: اموال و داراییهای مازاد بسیاری در ادارات کردستان وجود داشته که رها شده و در صورت فروش، بخش زیادی از مشکلات استان را رفع خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه 22 اموال مازاد ارزشمند مربوط به دستگاههایی اجرایی استان وجود داشته که از استاندار درخواست صدور مجوز برای فروش را داریم، افزود: املاک مازادی نیز وجود داشته که میتوان از آن برای محل سایر دستگاهها استفاده کرد اما به محض ورود، اداره مربوطه اجازه نخواهد داد.
معاون استاندار کردستان اذعان کرد: در حوزه ارتقا بهرهوری عملکرد مطلوبی در استان نداشتهایم که باید ضعفها جبران شود.
51درصد جمعیت کردستان در بافت ناکارآمد شهری سکونت دارند
شهرام ملکی، معاون امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این جلسه بافت ناکارآمد شهری را یکی از معضلات استانی خواند و افزود: علیرغم اینکه قانون برای این حوزه وجود داشته و باید 10درصد اعتبارات به اینحوزه اختصاص یاید، اما این مهم در استان اتفاق نیفتاده است.
وی با اشاره به اینکه 12هزار و 700هکتار مساحت استان در 7شهر ناکارآمد و جزو بافت فرسوده است، اذعان کرد: 51درصد جمعیت کردستان در این مناطق سکونت دارند.
معاون عمرانی استاندار کردستان با اشاره به فرایند امکانسنجی و الحاق اراضی ارتش عنوان کرد: از 130هکتار الحاقی، مردم و گروههای مختلف مدعی مالکیت 70هکتار از این اراضی هستند در صورتیکه ارتش سند مالکیت آن را دارند.
وی افزود: در حال حاضر 47هزار نفر متقاضی طرح نهضت ملی مسکن هستند که برای تامین زمین مسکن آنان با مشکل مواجه هستیم.
ملکی اعلام کرد: منابع طبیعی مدعی شده که روستای کمیز و خضرزنده متعلق به منابع طبیعی و کاربری جنگل است!
اما ارتش سند مالکیت رسمی را داشته و از سویی دیگر به دلیل معارضات مردمی و در نظر داشتن اجرای طرح مسکن ملی در این مناطق، فعلاًً دست نگه داشتهایم.
وی اظهار کرد: منابع طبیعی کردستان ادعاهایی در رابطه با مالکیت زمین روستای "کمیز و خضرزنده" سنندج مطرح کرده که غیرکارشناسی و انحرافی بوده و روند انجام کارها را در استان با مشکل مواجه کرده است.
معاون امور عمرانی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: از سال 78 این اراضی در سنندج بلاتکلیف مانده و اگر در این دولت از بلاتکلیفی در بیاد مایه خوشحالی و امید است.
استاندار کردستان نیز در رابطه با این موضوع از پیگیریهای رئیسکل دادگستری کردستان، دادستان مرکز استان و ادارهکل اطلاعات برای حلی مشکل این زمین که از سال 78بلاتکلیف مانده است، قدردانی کرد و یادآور شد: خوشبختانه مشکل این مردم در طول 3ماه اخیر با پیگیریهای انجام شده برطرف شد.
انتهای پیام/481/ی