سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندا کردستان: توسعه صادرات به عراق در اولویت قرار گرفت- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 خرداد 1401 - 12:13
گروه استان‌ها - استاندار کردستان گفت: توسعه صادرات به کشورهای خارجی به ویژه عراق در اولویت مسئولان استانی قرار گیرد.
كردستان،استان،شوراي،توسعه،تحقق،مسئولان،تاكيد،استاندار،قانون، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش‌ازظهر امروز در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در این شهر برگزار شد، با تبریک سالروز فتح خرمشهر به عنوان‌ نقطه عطف انقلاب اسلامی و تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: روز گذشته نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند که باید فرامین معظم‌له نصب‌العین همه ما قرار گیرد.
وی با بیان اینکه شورای برنامه‌ریزی مهم‌ترین شورای استان در حوطه برنامه‌ریزی و مدیریت است، گفت: اعضای این شورا باید بر اساس قانون شخصا در جلسات حضور پیدا کنند، بنده از غیاب مدیرکل کار کردستان در این جلسه تعجب می‌کنم!
استاندار کردستان با بیان اینکه روال تصمیم‌گیری در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مر قانون است، تصریح کرد: باید مصوبات این شورا مطابق قانون و براساس دید کارشناسی باشد و بنده نیز همانند سایر اعضا یک رای دارم.
وی بر ضرورت در نظر گرفتن زمان اجرای پروژه‌ها توسط مسئولان تاکید کرد و افزود: نباید به‌خاطر سهل‌انگاری و شلوغی برنامه‌ها، زمان را از دست دهیم.
زارعی‌کوشا با تاکید بر اینکه باید نظارت‌ها هوشمند و توزیع اعتبارات بر اساس توزان باشد نه سلیقه شخصی، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی استانی پروژه‌ها و برنامه‌های خود در حوزه دانش‌بنیان را تا پایان مرادماه برای تحصیص اعتبار اعلام کنند.
وی با تاکید بر اینکه رویکردهای مسئولان باید متناسب با سیاست‌های دولت سیزدهم باشد، اظهار کرد: یکی از رویکردهای جدی تحقق فرامین رهبری و شعار سال در کردستان است.
استاندار کردستان تعلل در پاسخ به مکاتبات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را غیرقابل قبول خواند و خاطرنشان کرد: توسعه صادرات به کشورهای دیگر به ویژه عراق در اولویت مسئولان در کردستان قرار گیرد.
وی از سفر به اقلیم عراق برای توسعه فعالیت‌های مشترک و صادرات پس از سفر رئیس‌جمهور به کردستان خبر داد و عنوان کرد: کمیته تخصیص پس از توزیع اعتبارات تشکیل شود.
زارعی‌کوشا ادامه داد: باید دستگاه‌های اجرایی استان پروژه‌های نیمه‌تمام خود را با مشخصات کامل تا سیزدهم خردادماه به دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی و توسعه کردستان
وی بر ضرورت معرفی اراضی مازاد دستگاه‌ها در استان تاکید کرد و افزود: اجرای طرح نهضت ملی مسکن یکی از تکالیف دولتمردان در کردستان بوده که متاسفانه برای تحقق تعهدات، در 50درصد تامین مسکن با مشکل مواجه هستیم که باید تا شهریورماه این موضوع برطرف شود.
استاندار کردستان تحقق رشد 8درصدی اقتصادی در استان را نیازمند شناخت ظرفیت‌ها، برنامه‌ریزی و طراحی دانست و یادآور شد: مسئولان با جدیت برای تحقق این امر مهم تلاش کنند.
انتهای پیام/481/ی