خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: دولت آمریکا به حقوق بشر بی توجه است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 05 خرداد 1401 - 05:24
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: تیراندازی در مدارس بار دیگر بی توجهی آمریکا به حقوق بشر را آشکار کرد.
آمريكا،حقوق،بشر،دولت،وانگ،تگزاس،تيراندازي،مسلحانه

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه در نشست خبری در پکن گفت: تیراندازی دسته جمعی روز سه شنبه در یک مدرسه ابتدایی در تگزاس بار دیگر بی توجهی آمریکا به حقوق بشر را آشکار کرد.
تیراندازی در مدرسه ابتدایی در تگزاس که منجر به کشته شدن حداقل ۲۱ نفر از جمله ۱۸ کودک شد، سی و نهمین تیراندازی جمعی در اماکن تحصیلی در سال جاری در ایالات متحده محسوب می شود.
وانگ ونبین در این رابطه گفت: ما گزارش‌های مربوطه را خوانده‌ایم.
ما از تلفات شدید ناشی از تیراندازی‌ها در ایالات متحده متاسفیم.
ما برای قربانیان و خانواده‌ها و عزیزان آن‌ها ابراز تأسف عمیق می‌کنیم.
وانگ گفت: آمریکا کشوری با بدترین شرایط حقوق بشر است.
مردم هیچ حرکت اساسی از سوی دولت آمریکا برای حل مشکل فوق ندیده اند.
اهمیت دادن به مسایل حقوق بشری از سوی آمریکا تنها یک ادعای ریاکارانه و توخالی است.
در حالی که دولت آمریکا به حقوق بشر مردم خود اهمیت نمی‌دهد، چگونه می‌تواند واقعاً به حقوق بشر کشور‌های دیگر اهمیت دهد؟
سخنگوی وزارت امور خارجه خاطر نشان کرد: ما از طرف آمریکایی می‌خواهیم که گزارشی در مورد وضعیت حقوق بشر در آمریکا در اسرع وقت به جهان ارائه کند.
روز سه شنبه در یک اقدام مسلحانه در حمله به دبستانی در جنوب ایالت تگزاس آمریکا ۱۹ کودک و دو آموزگار کشته شدند.
آمار‌ها همچنان از افزایش خشونت‌های مسلحانه در آمریکا حکایت دارد.
با گذشت یکسال از ریاست جمهوری بایدن و مخمصه‌های متعدد داخلی و بین‌المللی که گریبانگیر دولت او است، خشونت‌های مسلحانه و مرگبار بعنوان یکی از معضلات داخلی در آمریکا رو به افزایش بوده و از کنترل دولت و پلیس آمریکا خارج شده است.