خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز اجلاس ملی معماری و صنعت ساختمان در شمال

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 04 خرداد 1401 - 20:41
بابلسر- اجلاس ملی معماری و صنعت ساختمان در شمال کشور با حضور کارشناسان و متخصصان در بابلسر آغاز به کار کرد.
ساختمان،صنعت،مازندران،معماري،كشور،تاكيد،ساخت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی مازندران عصر چهارشنبه در آغاز به کار اجلاس ملی معماری و صنعت ساختمان در شمال کشور با تاکید براینکه فرهنگ بومی و مازندرانی در معماری باید حفظ شود، گفت: بناهای با سقف شیروانی بیانگر طبیعت، رطوبت و سبزینگی مازندران به شمار می‌رود و اکنون استفاده از آن کمرنگ شده است.
وی با بیان اینکه استفاده از چوب به عنوان نوازنده جسم وجان بوده و امروز از نمای ساختمان در حال حذف شدن است.
وی پسماند را از جمله دغدغه‌های مهم استان بیان کرد و گفت: باید از فناوری نوین در صنعت ساختمان بهره گیری کنیم زیرا شیرابه‌ها در حال خارج کردن مازندران از سرسبزی است.
فاطمی عقدا دبیر کمیته ماده ۵ تهران با اشاره به فاصله گرفتن از استانداردها در معماری و صنعت و ساختمان اظهار داشت: این درحالی است که مناره‌های بزرگ مساجد در زلزله‌های بزرگ کشور هنوز پابرجا هستند واین ناشی از شیوه طراحی و ساخت هستند.
وی با بیان اینکه صنعت ساختمان به عنوان بزرگترین صنعت کشور آسیب پذیر و پرریسک شده است، گفت: امیدواریم هرگز زلزله‌ای بزرگ در شهرهای بزرگ روی ندهد زیرا در صورت وقوع پیامدهای زیانباری دارد.
وی تاکید کرد: چاره‌ای نداریم به وضعیت نابسامان و ناپسند ساخت وساز و ساختمان پایان دهیم.