خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی تعدادی از زندانیان در سالروز آزادی خرمشهر

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 خرداد 1401 - 12:06
به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر مراسم گلریزان ۴۱ زندانی جرائم غیر عمد با حضور هنرمندان و ورزشکاران در شهرک سینمایی غزالی برگزار شد.
تهران،زندانيان،آزادي،نفر

در شهرک سینمایی غزالی برگزار شد؛
شب گذشته در شهرک سینمایی غزالی به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر مراسم گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیر عمد با حضور هنرمندان و ورزشکاران با همکاری ستاد دیه استان تهران و شهرداری منطقه ۲۱ تهران برگزار شد.
هادی الموتی عضو مجمع خیرین تهران مشارکت ورزشکاران و هنرمندان در این طرح را علت برداشتن این قدم عنوان کرد.
در این مراسم حسین کاشانی پور، شهردار منطقه ۲۱ شهرداری تهران، از آزادی ۴۱ نفر از زندانیان غیر عمد با کمک‌های خیرین خبر داد که ۳۹ نفر از این افراد آقا و ۲ نفر خانم هستند و جمع بدهی این زندانیان ۲۳ میلیارد تومان است.