خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجیدی به نشانه اعتراض به داوری در نشست خبری دیدار مس - استقلال شرکت نکرد- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 03 خرداد 1401 - 22:29
سرمربی تیم فوتبال استقلال با وجود برتری تیمش برابر مس رفسنجان در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر به نشانه اعتراض در نشست خبری این مسابقه حضور نیافت.
خبري،استقلال،رفسنجان،مصطفوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از رفسنجان، در حالت طبیعی فرهاد مجیدی پس از برتری 2 بر صفر تیم فوتبال استقلال مقابل مس رفسنجان در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال باید در نشست خبری این مسابقه حاضر می‌شد، اما نه او به این نشست خبری آمد و نه دستیارش صالح مصطفوی.
محمد نوری‌فر مدیر رسانه‌ای تیم استقلال در این مورد اظهار داشت: مجیدی و صالح مصطفوی اعتقاد دارند سیاه‌ترین روز داوری امروز رقم خورده است، چون پنالتی واضح استقلال روی آرمان رمضانی گرفته نشد و بیشتر سوت‌ها به ضرر آبی‌پوشان بوده است.
ظاهراً به همین دلیل این دو به نشانه اعتراض در نشست خبری شرکت نکرده‌اند.
انتهای پیام/