خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت درگاه ملی مجوزها از زبان وزیر اقتصاد

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 03 خرداد 1401 - 11:41
وزیر اقتصاد گفت: ۶۱ درصد از مجوزهای درخواستی در انتظار تکمیل مدارک است و فرهنگ عمومی همراه داشتن مدارک در ادارات در فضای مجازی وجود ندارد.
درصد،مجوزهاي،مجوز،وزارت،سازمان،درخواست،صادر

به گزارش مشرق، آقای خاندوزی در نشست علنی امروز مجلس گفت: حدود ۶ درصد از دستگاه‌ها در صدور مجوز کسب و کار متخلف هستند و ۳ درصد از مجوزها را خود متقاضیان در ۵۵ روز اول لغو کرده‌اند.
بر اساس آماری که وزارت اقتصاد در صحن مجلس داده، نزدیک ۶۲ هزار درخواست مجوز در ۵۵ روز در درگاه ملی مجوزها ثبت شده و از ۳۴ هزار درخواست مجوز درخواست شده در حوزه مشاغل خانگی وزارت تعاون، ۱۲ هزار مجوز صادر شده است.
همچنین مهلت قانونی ۳ هزار و ۵۰۰ مجوز گذشته، اما هنوز مجوزی صادر نشده است.
آمار درگاه ملی مجوزهای کشور نشان می‌دهد ۱۰ درصد از مجوزهای وزارت تعاون، ۶ درصد از مجوزهای وزارت ورزش، ۲ درصد از مجوزهای سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت از محیط زیست و ۳ درصد از مجوزهای سازمان نظام مهندسی هنوز صادر نشده است.
وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت که ۶۱ درصد از مجوزهای درخواستی در انتظار تکمیل مدارک است و این نشان می‌دهد «فرهنگ عمومی همراه داشتن مدارک در ادارات در فضای مجازی وجود ندارد.»
طبق آمار آقای خاندوزی، از ۶۲ هزار مجوز درخواستی فقط ۱۳ درصد در انتظار تأیید دستگاه اجرایی است و در وزارت بهداشت و درمان، سازمان غذا و دارو، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بانک مرکزی صدور مجوزهای کسب و کار «عقب افتادگی جدی» دارد.