خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خاویر: بزرگترین شوک به فوتبال ساحلی غیبت ایران در جام جهانی است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 21 اردیبهشت 1398 - 12:25
ملی پوش برزیل در مورد تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان گفت: غیبت ایران در جام جهانی، بزرگترین شوک به فوتبال ساحلی است.
فوتبال،ساحلي،ملي،ايران،تيم،برزيل

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بورنو خاویر، بازیکن مطرح تیم ملی فوتبال ساحلی برزیل در مصاحبه جدید خود با سایت فیفا، در مورد شرایط خود و تیمش برای حضور در رقابت‌های جام جهانی فوتبال ساحلی توضیحاتی را بیان کرد.
از آنجایی که تیم‌های ملی فوتبال ساحلی برزیل و ایران رقبای سنتی یکدیگر محسوب می‌شوند، خاویر در مورد غیبت بزرگترین رقیبشان یعنی تیم ملی ایران در این رقابت‌ها گفت: اینکه تیم ملی فوتبال ساحلی ایران در رقابت‌های جام جهانی حضور ندارد، شوک عجیب و غیر قابل باوری را به فوتبال ساحلی دنیا وارد کرد.
آن‌ها قهرمان دنیا هستند و بازیکنان به صورت فردی فوق العاده هستند.
اینکه دیگر شاهد حضورشان در این رقابت‌ها نیستیم غیر قابل باور است.
وی ادامه داد: من فکر می‌کنم آن‌ها از پیش خود را جز تیم‌های صعود کرده می‌پنداشتند و همین موضوع باعث شد تا حذف شوند.
تیم ملی ایران اسفند ماه ۹۷ در رقابت‌های انتخابی جام جهانی مقابل ژاپن شکست خورد و از صعود به این رقابت‌ها باز ماند.
بیشتر بخوانید:
فوتبال ساحلی ایران در جایگاه اول آسیا و دوم جهان
نتایج هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور
انتهای پیام/
اظهارات ملی پوش فوتبال ساحلی برزیل در مورد بازیکنان ایرانی