خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناکامی سوداگران مرگ در ایرانشهر/ 3 قاچاقچی دستگیر شدند- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 02 خرداد 1401 - 16:54
گروه استان‌ها- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف 316 کیلوگرم مواد افیونی در شهرستان ایرانشهر خبر داد.
مواد،مخدر،انتظامي،مبارزه،پليس،ايرانشهر،مأموران،استان،افيوني

سردار احمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی خود از فعالیت اعضای یک باند حرفه‌ای که قصد انتقال محموله مواد افیونی از شهرستان ایرانشهر به مرکز کشور داشتند مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: در این رابطه مأموران انتظامی شهرستان ایرانشهر با پشتیبانی اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با پایش دقیق منطقه و رصد و کنترل مسیر حرکت قاچاقچیان، شب گذشته اعضای این باند مسلح را که با دو دستگاه پژو 405 در حوالی روستای "شهردراز" ایرانشهر در حال انتقال محموله مواد افیونی بودند مشاهده و به آنها دستور ایست دادند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: سوداگران مرگ با مشاهده عوامل انتظامی شروع به تیراندازی کردند که با آتش متقابل تکاوران پلیس خودروهای آنها زمین‌گیر و هر سه قاچاقچی دستگیر شدند.
سردار طاهری بیان کرد: در این عملیات جان برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر علاوه بر کشف یک قبضه سلاح کلاش با 23 فشنگ جنگی از قاچاقچیان، در بازرسی از خودرو های توقیف شده از آنها 316 کلیو مواد مخدر شامل 272 کیلوگرم تریاک و 44 کیلو حشیش کشف شد.
وی با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی خاطرنشان کرد: مأموران انتظامی استان با تمام توان در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر تلاش می‌کنند و ایثارگرانه عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ کرده‌اند.
انتهای پیام/391/ش