خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف بیش از ۵۲ کیلوگرم مواد مخدر در انزلی/ ۳۷ خرده فروش دستگیر شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 خرداد 1401 - 16:24
انزلی- فرمانده انتظامی انزلی با اشاره به کشف بیش از ۵۲ کیلوگرم مواد مخدر در این شهر ساحلی، گفت: ۳۷ خرده فروش مواد مخدر نیز دستگیر شدند.
مخدر،مواد،گرم،جوانمردي،سرهنگ،كيلو،امنيت،سوداگران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید جعفر جوانمردی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مواد مخدر ریشه بسیاری از جرایم، ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی که توجه ویژه نهادهای مربوطه در راستای برخورد با این پدیده شوم ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه مبارزه با سوداگران مرگ و پیشگیری از اعتیاد در اولویت مأموریت‌های پلیس قرار دارد، افزود: طرح ارتقا امنیت اجتماعی در ۲ ماهه گذشته برای افزایش احساس امنیت با محوریت برخورد با فروشندگان مواد مخدر و معتادان متجاهر در چند مرحله در سطح شهرستان انزلی به مرحله اجرا در آمد.
سرهنگ جوانمردی ادامه داد: در این مدت ۱۲۷ معتاد متجاهر و ۳۷ خرده‌فروش مواد مخدر دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.
فرمانده انتظامی انزلی با اشاره به کشف ۵۲ کیلو و ۹۴۱ گرم انواع مواد مخدر از این افراد تصریح کرد: از این مقدار مواد مخدر کشف شده، ۴۶ کیلو و ۷۳۵ گرم تریاک، ۷۵۶ گرم حشیش، ۶۱۱ گرم هروئین، ۴ کیلو و ۸۳۹ گرم شیشه و سایر مواد مخدر، ۱۶ عدد وسایل استعمال مواد مخدر و ۹ دستگاه ترازوی توزین بود.
سرهنگ جوانمردی مواد مخدر را یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در روند ناامنی و کاهش احساس امنیت دانست و گفت: مردم در راستای همکاری با مأموران انتظامی برای مقابله با سوداگران مرگ، هرگونه اطلاعات و اخبار در این خصوص را به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.