خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وابسته نظامی ونزوئلا در آمریکا از «گوایدو» حمایت کرد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 08:49
فرستاده نظامی ونزوئلا در سفارتخانه این کشور در آمریکا، می‎گوید ریاست جمهوری «مادورو» را به رسمیت نمی‏شناسد و از رهبر مخالفین حمایت می‎کند.
ونزوئلا،سيلوا،اقدام،آمريكا،مشابهي،پيامي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «خوزه لوئیس سیلوا» وابسته نظامی سفارت ونزوئلا در واشنگتن با پناهندگی به دولت آمریکا، حمایت خود را از «خوان گوایدو» رهبر مخالفین دولت کاراکاس اعلام کرد.
وی همچنین از نیروهای مسلح ونزوئلا خواست تا به پیروی از وی، اقدام مشابهی را انجام دهند.
به ادعای وی، ۲ دیپلمات دیگر ونزوئلایی ازجمله یکی از مقامات کنسولگری ونزوئلا در شهر «هیوستن» آمریکا نیز اقدام مشابهی انجام داده است.
گفتنی است گوایدو نیز در پیامی توییتری از اقدام سیلوا استقبال و دیگران را به انجام عمل مشابه تشویق کرد.
از سوی دیگر، وزارت دفاع ونزوئلا نیز در پیامی توییتری، سیلوا را بزدل و خائن خطاب کرد.
گوایدو که از حمایت آمریکا برخوردار است و رهبری کودتاچیان را بر عهده دارد، مشروعیت نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا را زیر سوال برده و خواستار برگزاری انتخابات در این کشور نفت‌خیز اما بحران‌زده آمریکای لاتین است.