سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری تهران با "فقر دانش" مواجه است!- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 02 خرداد 1401 - 11:12
دبیر مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران گفت: متأسفانه در شهرداری تهران با فقر دانش مواجه هستیم و نیازمند مدیران متعهد به ایجاد دانش و مدیران علاقه‌مند به ایجاد داده و اطلاعات برای حل مشکلات مدیریت شهری هستیم.
دانش،مديريت،اهميت،اطلاعات،شهرداري

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ احسان متولیان در وبینار علمی ـ تخصصی آینده‌نگاری و سیاست‌گذاری مدیریت دانش در شهرداری تهران در توضیح ارکان مدیریت دانش و مفهوم آینده‌پژوهی اظهار کرد: آینده‌پژوهی بررسی سناریوها برای زمان آینده با نگاه‌های علمی و تحلیل اتفاقات گذشته است؛ از سویی دیگر نیز داده‌ها و اطلاعات نیز دو رکن اصلی مدیریت دانش محسوب می‌شوند.
دبیر مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران با اشاره به اهمیت بحث داده‌ها و اطلاعات برای استقرار مدیریت دانش در سازمان‌ها افزود: متأسفانه در شهرداری تهران با فقر دانش مواجه هستیم و نیازمند مدیران متعهد به ایجاد دانش و مدیران علاقه‌مند به ایجاد داده و اطلاعات برای حل مشکلات مدیریت شهری هستیم همچنین نیاز است قبل از تدوین هرگونه دستورالعمل یا آیین‌نامه ابتدا اهمیت این امر برای پرسنل شهرداری‌های کلان‌شهرها توضیح داده و توجیه شوند؛ سپس آینده‌نگاری به بهترین شکل نیز محقق خواهد شد.
متولیان تأکید کرد: توجه به اهمیت مدیریت دانش در بدنه شهرداری نقطه عطف مدیریت دانش است.
انتهای پیام/