خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دور خیز رحمان عموزاد برای طلای جهان

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 02 خرداد 1401 - 11:12
قهرمان کشتی آزاد آسیا می‌گوید کسب مدال طلای رقابت‌های جهانی ۲۰۲۲ مهمترین هدفش در سال جاری است.
مسابقات،قهرماني،جهاني،صربستان،آمادگي

رحمان عموزاد ملی پوش وزن ۶۵ کیلوگرم تیم ملی کشتی آزاد در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۱ نروژ گفت: از ۲ روز پیش دور جدید تمرینات آماده‌سازی تیم ملی برای مسابقات جهانی آغاز شده است و تمرین‌ها به صورت سنگین و فشرده دنبال می‌شود تا با آمادگی صد درصدی راهی صربستان شویم.
نسبت به مسابقات نروژ باتجربه‌ تر شده‌ام و تمام تلاشم را می‌کنم که در مسابقات جهانی صربستان مدال طلا بگیرم و دل مردم ایران شاد کنم.
عموزاد که قهرمانی رقابت‌های نوجوانان و جوانان جهان را در کارنامه دارد در مسابقات قهرمانی ۲۰۲۲ آسیا که در مغولستان برگزار شد با شکست تمامی رقبا صاحب مدال خوشرنگ طلا شد.
آزادکار ۲۰ ساله و بهشهری کشورمان اعلام کرد پس از شرکت در مسابقات قهرمانی کشور و آسیایی مغولستان، آمادگی خوبی دارم و امیدوارم با تمریناتی که در اردو‌های پیش رو انجام می‌دهم، در اوج آمادگی به مسابقات جهانی اعزام شوم.
مسابقات کشتی بزرگسالان قهرمانی جهان روز‌های ۱۹ تا ۲۷ شهریورماه سال جاری در شهر بلگراد صربستان برگزار می‌شود.