خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیتهای اردوگاه آموزش و پرورش در آبشار یاسوج مغفول مانده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 خرداد 1401 - 11:06
یاسوج_ معاون پژوهش، برنامه ریزی و منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: ظرفیتهای اردوگاه آموزش و پرورش در آبشار یاسوج مغفول مانده است.
اردوگاه،دانش،فرهنگي،ياسوج،آموزان،آبشار،سبحاني

به گزارش خبرنگار مهر، ایمان سبحانی نژاد پیش از ظهر دوشنبه در بازدید از اردوگاه فرهنگی و تربیتی این اداره در آبشار یاسوج، افزود: اردوگاه فرهنگی آموزش و پرورش در آبشار یاسوج در گذشته مورد بی مهری قرار گرفت و خواستار برنامه ریزی برای بهبود وضعیت این اردوگاه برای استفاده دانش آموزان هستیم
وی خواستار تسریع در رفع مشکلات این اردوگاه فرهنگی برای استفاده فرهنگیان و دانش آموزان شد و اظهار داشت: طبق تفاهم نامه منعقد شده با شهرداری یاسوج باید اطراف این اردوگاه به منظور تفکیک آن از ابنیه ها و زمین‌های اطراف دیوار حائل کشیده شود.
سبحانی نژاد از شهرداری خواست تا در اسرع وقت نسبت به انجام تعهدات خود عمل کند.
معاون پژوهش آموزش و پرورش استان اردوگاه‌های دانش آموزی را مکانی امن برای اجرای برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در طول سال دانست و گفت: اثر تربیتی یک اردوی فرهنگی تفریحی بر روی دانش آموزان چنان عمیق است که تا سال‌ها بر صفحه ذهن آنها باقی می‌ماند.
وی افزود: باید نگاه ویژه‌تری نسبت به توسعه و تجهیز این اماکن داشت.
سبحانی نژاد بر حفاظت و صیانت از اموال اردوگاه فرهنگی تربیتی آموزش و پرورش در آبشار یاسوج تاکید کرد و خواستار استرداد اموال آنکه در گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است، شد.