خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زندانی مخوف بردگان +عکس

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 01 خرداد 1401 - 23:48
قلعه،برده،تجارت،المينا،غنا،سواحل،زندان

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی جنایات غرب نوشت: قلعه المینا (Castle Elmina) در سال ۱۴۸۲ میلادی توسط پرتغالی‌ها در سواحل در شهر "کیپ کاست" در سرزمین غنا در آفریقای غربی بنا شد و به یکی از مهمترین توقفگاه‌ها در مسیر تجارت جهانی برده‌های آتلانتیک تبدیل گردید.
هلندی‌ها در سال ۱۶۳۷ قلعه را از پرتغالی‌ها گرفتند و تجارت برده تا سال ۱۸۱۴ زیر سلطه هلند ادامه یافت.
نام این دژ به عنوان یکی از ۱۰ زندان مخوف دنیا ثبت شده است.
برای بردگان این زندان عادی شده بود که در سلولی همراه با ۲۰۰ نفر دیگر حبس شوند و به قدری درهم فشرده باشند که جای کافی برای دراز کشیدن وجود نداشته باشد.
آنها هفته‌ها در این سیاه‌چال‌ها در غل و زنجیر بودند تا کشتی برده‌داران سر رسد.
ویلیام سنتکلر می‌نویسد:
"چند ماه پیش از قلعه المینا،مرکز تجارت برده در سواحل غنا بازدید کردم.
گشت و گذار در قلعه از سیاه چال های برده زنان شروع شد، مشرف به بالکن آپارتمان فرماندار قلعه، که او به طور دوره ای زنان را برای تجاوز انتخاب می کرد."
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.