خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴۰۰ تن روغن وارد بازار مازندران شده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 خرداد 1401 - 20:41
ساری- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از زمان شروع طرح اصلاح اقتصادی تاکنون هزار و ۴۰۰ تن روغن وارد بازار استان شده است.
تن،كشور،مرغ،بازار،استان،عنايتي،جوجه،مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عنایتی شامگاه یکشنبه در شورای اداری استان با بیان اینکه رسالت این سازمان با غذا و سفره مردم گره خورده است، افزود: غذا امروزه مقوله مهم در جهان و کشور است و مازندران جزو استان‌هایی بوده که بخش مهمی از غذای کشور را تأمین می‌کند.
وی اظهار داشت: از زمان اجرای طرح اصلاح اقتصادی، امروز در حوزه تولید به ثباتی رسیدیم و مردم همکاری خوبی داشتند و استان در آرامش به سر می‌برد و بازار آرامی دارد.
وی گفت: در مدت شروع طرح توانستیم بخشی از مرغ کشور را تأمین کنیم و روزانه ۸۰۰ تا هزار تن مرغ کشتار می‌کنیم زیرا در ماه فروردین ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی و در اردیبهشت ماه ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی شده است.
عنایتی افزود: حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن مرغ کشور و بازار تهران را مازندران تأمین می‌کند و ۱۱ کارخانه روغن کشی در استان فعال است که بخشی از نیاز کشور را تهیه می‌کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: از زمان شروع طرح تاکنون هزار و ۴۰۰ تن روغن وارد بازار شد و برنج، شکر، تخم مرغ و دیگر کالاهای اساسی به وفور وجود دارد و کسری نداریم.
وی با بیان اینکه در استان کسری کالاهای اساسی را شاهد نیستیم، گفت: پیش بینی می‌شود شاهد آرامشی در آینده در بازار باشیم و وضعیت تولید مطلوب است.
عنایتی با اشاره به وجود چهار هزار تن ذخیره استراتژیک مرغ، ۹۹ هزار تن گندم و هزار تن برنج وارداتی در سیلوها ادامه داد: ۳۰ درصد جوجه کشور را تولید می‌کنیم و باید برای جوجه‌های مازاد برنامه ریزی کنیم و صادرات آن می‌تواند نگرانی‌ها را رفع کند.