خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الواح منتخب بایگانی باروی تخت جمشید برای نخستین بار رونمایی شد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 01 خرداد 1401 - 17:18
گروه استان‌ها ـ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از رونمایی الواح منتخب باروی تخت جمشید برای نخستین بار خبر داد.
گردشگري،فارس،الواح،مديركل،نمايشگاه،استان،جمشيد

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس، سیدموید محسن‌نژاد اظهار کرد: هم‌زمان با هفته میراث‌فرهنگی نمایشگاهی با عنوان بازگشت به خانه در موزه تخت جمشید برگزار شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس ادامه داد: این نمایشگاه شامل 110 لوح منتخب از الواحی است که دو سال قبل از سوی دانشگاه شیکاگو به کشور استرداد شده است.
وی گفت: این نمایشگاه به مدت یکماه برپا است که علاقه‌مندان می‌توانند از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس بیان کرد: این رویداد در سطح ملی و بین المللی بسیار مهم قلمداد می‌شود چون پس از 80 سال این الواح به موطن اصلی خود بازگشته‌اند.
محسن‌نژاد اضافه کرد: این رویداد می‌تواند زمینه هرچه بیشتر حضور گردشگران و علاقه‌مندان به فرهنگ و تاریخ این مرز و بوم را فراهم آورد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس با اشاره به اینکه یکی از الواح بسیار مهم است و نام شیراز را در خود جای داده است، بیان کرد: این الواح در دوازده موضوع دسته بندی می‌شوند که 110 مورد منتخب و به معرض نمایش در آمده است و شامل جزییات زیادی در خصوص حقوق زنان مسئولیت ‌دار و دیگر موارد می‌شود که در مقایسه با سایر تمدن‌ها نشان دهنده این است که تخت جمشید با پرداخت حقوق به هنرمندان و کارگران ساخته شده است‌ و این مسئله بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/424/ش