خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیات تبریزی به تهران رسید/ نمایندگان تراکتور و آذربایجان شرقی پیگیر حوادث بازی با پرسپولیس

فارس | ورزشی | یکشنبه، 01 خرداد 1401 - 12:30
مسئولان باشگاه تراکتور و استان آذربایجان شرقی برای پیگیری مسائل مربوط به بازی نیمه تمام هفته بیست و هشتم لیگ برتر با پرسپولیس به تهران آمدند.
تراكتور،باشگاه،بازي،پرسپوليس،استان،آذربايجان،شرقي،ليگ

مسئولان باشگاه تراکتور و استان آذربایجان شرقی برای پیگیری مسائل مربوط به بازی نیمه تمام هفته بیست و هشتم لیگ برتر با پرسپولیس به تهران آمدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از بروز حواشی مختلف در دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته بیست و هشتم لیگ برتر که سبب نیمه تمام ماندن این بازی شد، امروز تعدادی از نمایندگان باشگاه تبریزی البته برخی مسئولان استانی آذربایجان شرقی به تهران آمدند تا پیگیر مسائل مربوط به این مسابقه جنجالی شوند.
میر معصوم سهرابی(مدیرعامل باشگاه تراکتور) ستوده نژاد(مدیرکل ورزش و جوانان استان) خاکزاد(دبیر هیات فوتبال استان) نماینده استاندار و مشاور حقوقی باشگاه تراکتور هیاتی هستند که از تبریز عازم تهران شده‌اند.
این نفرات امروز با حضور در فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و سازمان لیگ مستندات خود را در مورد بازی با پرسپولیس ارائه می‌دهند.
محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور پس از این بازی به تمام ارکان باشگاه اعلام کرده باید گزارش‌های کاملی را از اتفاقات بازی با پرسپولیس آماده کرده و در اختیار مراجع ذی ربط قرار بدهند.
همچنین عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقی نیز به تمامی دستگاه‌های اجرایی این استان دستور داده در مورد پیگیری موضوع و احقاق حق تراکتور نهایت همکاری را با این باشگاه داشته باشند.
انتهای پیام/