جریان اطلاعات را امنیتی نمیکنیم/تلاش برای عدم تکرار مشکلات هپکو
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با حضور در خبرگزاری ایسنا از بیش از ۳ ماه حضور خود در استان مرکزی گفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با حضور در خبرگزاری ایسنا از بیش از ۳ ماه حضور خود در استان مرکزی گفت.
به گزارش ایسنا، بهروز اکرمی که دقیقاً ۳ ماه و ۱۹ روز پیش به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی از هرمزگان وارد استان شد در خصوص تصویر خود از استان مرکزی پس از گذشت این زمان بیان کرد: تصویر من از استان مرکزی مسلماً تصویری است که در این سه ماه و ۱۹ روز کسب کرده ام، قطعاً هر روز اطلاعات انسانها کامل و دقیق میشود، اما آنچه تا امروز مشاهده کردهام ظرفیتهای استان مرکزی در عرصههای مختلف است.
اگر مجموعه حاکمیت و دولت بتواند مجموعه ظرفیتهای بالقوه استان را به فعلیت برساند، استان مرکزی یکی از ممتازترین استانهای کشور خواهد بود.
بانک اطلاعاتی مدیران ملی استان تهیه میشود / گردشگری ظرفیت منحصربهفرد استان
وی با بیان اینکه باید ظرفیتهای استان را بیشتر شناخت و وقت بیشتری را صرف فعلیت بخشیدن به ظرفیتها کرد، افزود: در شرایط اقتصادی فعلی ظرفیت گردشگری استان مرکزی منحصر به فرد است و میتوان این ظرفیت را به فعلیت رساند و این امر علاوه بر تحقق رونق اقتصادی در حوزه گردشگری و اقتصاد استان، معرفی مناسبتر و شناخت بیشتر استان را برای جامعه هدف (مردم ایران و سایر کشورها) به دنبال دارد.
اکرمی اضافه کرد: استان مرکزی ظرفیت شناخته شدن در بین دیگر ملل را دارد، در همین راستا در دیدار هفته گذشته با معاون کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از وی و همکارانش دعوت کردم که میهمان استان مرکزی و زیباییهای آن باشند.
در واقع از هر فرصتی استفاده میکنم که استان را بشناسانیم و ظرفیتهای آن را بارور کنیم.
وی تصریح کرد: در کنار تصویر گردشگری بکر استان مرکزی که در ذهن من نقش بسته است، به عقیده بنده ظرفیت نیروی انسانی در درون و خارج استان نیز بسیار بالاست.
منابع انسانی استان مرکزی در سطوح ملی دارای مسئولیت هستند، اما کمتر مورد استفاده قرار گرفتهاند، در همین راستا بهرهمندی از این ظرفیت عملاً آغاز شده است.
به عنوان مثال محمد حسین فروزان مهر اهل استان مرکزی و اراک است و در حال حاضر مشاور و رئیس امور عمومی، قضائی، دفاعی و امنیتی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور است که در این سه ماه ۲ ملاقات با وی داشتم و وارد مذاکره شدهایم، همچنین در وزارت امور خارجه و دیگر وزارتخانهها نیروهای خوبی از استان مرکزی فعال هستند که میتوان با تکیه بر این منابع رونق استان را رقم زد، همچنین تهیه بانک اطلاعات مدیران اهل استان مرکزی که دارای مسئولیت در سطح ملی هستند در دستور کار قرار گرفته و با جدیت با کمک فرمانداران در حال تهیه است.
با سعهصدر نامهربانیها را تحمل میکنم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه عقل انسان حکم میکند که انسانها دارای سعهصدر باشند، گفت: شاید در این مدت کوتاه حضور در استان مرکزی به نوعی بعضی نامهربانیها را دیدهام، اما سعی کردم با سعهصدر تحمل کنم چراکه اگر تحمل نکنم نمیتوانم به کار اصلی خود بپردازم به همین دلیل سعی میکنم اوقاتم را با برنامه بگذارنم.
وی افزود: من فردی نیستم که بواسطه پست مدیریتی خود، منتظر بمانم افراد به دیدنم بیایند و خوشآمد بگویند و چنین انتظاری هم از کسی ندارم.
مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی را دعوت میکنم و به همراه معاونان با آنان به گفتوگو مینشینیم، برنامههای ویژه استان، مشکلات و راهکارها را بررسی میکنیم و در قالب یک تفاهم دوجانبه با مدیران دستگاههای اجرایی ذیربط برنامهها را دنبال میکنیم.
اکرمی بیان کرد: اقدامات مطلوب انجام شده قابل قبول است، اما اقدامات انجام نشده باید اجرایی شود و در این راستا مساعدت لازم را با دستگاههای اجرایی خواهیم داشت.
استانداری دستگاه نظارتی و حاکمیتی است و کار اجرایی را دنبال نمیکند بلکه کمک میکند که دستگاههای اجرایی کار خود را درست انجام دهند به همین دلیل با ایده و برنامه حرکت میکند، نقاط ضعف را با کمک دستگاهها ترمیم میکند تا ظرفیتها به فعلیت برسد، اما نباید فراموش کرد که اقدامات در حوزه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی به سرعت به ثمر نمینشیند و تصمیم امروز، همین فردا نتیجه نمیدهد.
برای قطار استان ریلگذاری میکنیم / پایه کار درست طراحی میشود
وی با اشاره به رویکرد استان جهت حرکت در مسیر درست گفت: در حال حاضر سعی میشود در حوزه اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی و امنیتی ریلگذاری صورت گیرد، زمانی که ریل در مسیر درست باشد، قطعاً قطار استان مرکزی در حضور یا عدم حضور من در مسیر درست حرکت میکند، باید پایه کار درست طراحی شود تا بر اساس این پایههای درست امور پیش برود.
اکرمی با تاکید بر اینکه آدم بدبین و ناامیدی نیستم و حتی در سختترین شرایط امیدوار هستیم و معمولاً خسته نمیشوم، بیان کرد: سعی میکنم کارم را عاشقانه انجام دهم، درست است که من کارمند دولت هستم و حقوق دریافت میکنم، اما کارم را با عشق انجام میدهم و به همین دلیل رفتار من هیچگاه ناامیدی را به جامعه و جمع همکاران تزریق نمیکند، پرحرارت و پر جنب و جوش هستم و در جمع کاری نیز انتظار دارم همکارانم چنین شخصیت کاری داشته باشند، امیدوارانه، هدفدار و منطبق بر توانمندیهای ذهنی و فکری حرکت کنند چراکه با روند نتایج خوبی به بار مینشیند و سعی میکنم اهداف را در بستر آرامی به پیش ببرم.
بینظمی در سیستم اجرایی پذیرفتنی نیست / باید از امور عادی فاصله گرفت
معاون استاندار در خصوص سیستم مدیریتی استان مرکزی اظهار کرد: در شورای اداری استان متذکر شدم که گاهی نوعی بینظمی در عملکرد دستگاههای اجرایی مشاهده میشود که از سیستم اجرایی قابل قبول نیست.
برای مثال گاهی در جلسه شورای اداری که مظهر نظم است، یک مدیر یک ساعت بعد از شروع جلسه وارد میشود، این روند بسیار بد است.
نباید احساس سستی و مشغولیت به کار روتین و معمولی در سیستم اجرایی حاکم شود، متأسفانه در واقع جنب و جوش در سیستم اجرایی استان کمرنگ است.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی با انجام امور به شکل عادی به جایی نمیرسیم، امروز نیازمند کار متفاوت هستیم و منظور از تزریق خون تازه در سیستم اجرایی استان، انجام کار متفاوت است.
با کار معمول نمیتوان این شرایط سخت را پشت سر گذاشت، ما حتماً نیازمند کار متفاوت، غیرمعمول، دقیق و روندی پرجنب و جوش در سیستم اجرایی هستیم.
در پی تغییر مدیران نیستم
اکرمی با بیان اینکه کارایی یک مدیر از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: خیلی به دنبال تغییر آدمها در پستها و مدیریتها نیستم، به جای تغییر افراد، خواستهها را تبیین میکنم.
زمانی که انتظارات از مدیران کل شفاف بیان میشود، فرد یا براساس خواستهها خود را منطبق میکند یا منطبق نمیکند که در این شرایط به سراغ تغییرات میرویم.
در ابتدای امر درخواستها باید از سیستم اجرایی مشخص و معین ابلاغ شود.
آنچه که سیاستهای کلان دولت است باید در استان مرکزی پیاده شود و در این راستا به دنبال اجرای سیاستها هستم، در مورد افراد و مدیریتها اظهار نظر نمیکنم چراکه معتقدم افراد باید خود را با سیستم و انتظارات هماهنگ کنند.
وی در خصوص تغییر تیم مدیریتی خود در معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: من معمولاً از مدیران ستادی خواهان انجام امور و تحقق سیاستها و برنامهها هستم.
در حوزههای مختلف برنامههایی برای استان دارم و از مدیران ستادی و دستگاههای اجرایی فعالیت کردن برنامهها را میخواهم، روی افراد نظر خاصی ندارم مگر اینکه کسی نتواند با من یا براساس اهداف تعیین شده کار کند.
رضایت از عملکرد مساوی با توقف کار
وی با اشاره به اینکه حال خوب جامعه حاصل حال خوب بانوان است، در ارتباط با عملکرد دفتر بانوان و خانواده استانداری مرکزی اظهار کرد: حوزههای ستادی استانداری باید پر و جنب و جوش تر باشند و صراحتاً به همکاران بیان شده است که برنامههای خلاقانهتری را ارائه کنند، اگر در این موارد همراه باشند، کار خوب حاصل میشود.
اکرمی با بیان اینکه در حال حاضر مشغول ارزیابی هستم، گفت: هیچگاه از عملکردها راضی نمیشوم چراکه رضایتمندی باعث توقف کار و پیشرفت در مجموعه میشود.
عملکردها نادیده گرفته نمیشود، اما نباید به وضع موجود راضی بود به همین دلیل در حوزه ستادی از جمله دفتر بانوان و خانواده نیازمند جنب و جوش بیشتر، خلاقیت و تحرک مناسبتری هستیم، برخی از برنامهها و ابتکارات را ادامه میدهیم و گستره را وسیعتر میکنیم، اما برخی از برنامهها که با معیارهای گفته شده همخوان نیست، کنار میگذاریم.
تمامی این مباحث به مدیران منتقل شده است، منتظر هستیم که بازخورد این تأکیدات را ببینیم.
برند آذراب باید ترمیم شود / لزوم درک درست کارگران، کارفرمایان و حکومت از شرایط کنونی
وی درخصوص وضعیت کارگری استان و تهمیدات جهت عدم تکرار فضای امنیتی در این حوزه تصریح کرد: استاندار مرکزی در حوزه مسائل کارگری بسیار مدبرانه، صادقانه و مخلصانه ورود کرد و نتایج آن بود که در سال ۹۷ آرامش در بنگاههای اقتصادی استان رقم خورد، اما سوال اینجاست که چه کنیم که مشکلات صنفی کارگری استان مرکزی به عنوان استان صنعتی و کارگری، امنیتی نشود؟
اکرمی با تاکید بر اینکه باید واقعیات جامعه را مدنظر قرار داد، گفت: ما از شرایط سالهای گذشته عبور کرده ایم و در سال ۹۸ قرار داریم، مطمئن باشید که تحریمها بر اقتصاد کشور و استان اثرگذار است، نمیتوان این تأثیرات را نادیده گرفت.
به عنوان مسئولان، کارگران و کارفرمایان باید تفاوت سال ۹۸ نسبت سالهای گذشته را مدنظر داشته باشیم و نگاه این سه ضلع (حاکمیت، کارگر و کارفرما) باید نگاه واحدی باشد و شرایط را درک کنند.
وی با اشاره به جلسه اخیر با شورای کارگری شرکت آذرآب گفت: براساس گفته این شورا امروز که آذرآب به دنبال عقد قرارداد است، شرکتهای مقابل و طرفهای قرارداد به دنبال تضمین تولید هستند و سوال میکنند که چه تضمینی وجود دارد که پس از عقد قرارداد با این شرکت کارگرانش اعتصاب نمیکنند و سفارشها در زمان تعیین شده تولید و تحویل میشود؟
آذرآب یک برند صنعتی است، زمانی که کارگر کف کارخانه بنشیند و کار نکند این برند دچار خدشه میشود.
مطالبات کارگران باید پیگیری شود، اما آیا راه پیگیری مطالبات، نشستن کف کارخانه است؟
اکرمی تصریح کرد: همه موضوعات زنجیروار به هم متصل هستند، خراب شدن وجهه آذرآب باعث جلوگیری از عقد قرارداد میشود، نداشتن قرارداد، نداشتن تولید و سفارش کار و در پی آن بیکاری کارگران و نشستن کف کارخانه را به دنبال دارد و این سیکل و پروسه به هم متصل است، پس باید از شرایط درک درستی داشته باشیم.
مطالبات کارگری استان اندک است / آذرآب ۲ ماه معوقه کارگری دارد
وی افزود: اگر کارگر کف کارخانه بنشیند، اولین ضربه را به خودش زده است.
شکی نیست که اگر آذرآب سفارش نداشته باشد، تعطیل میشود به همین دلیل این برند باید ترمیم شود و کارگر باید این شرایط را درک کند، باید این سوال را از خود بپرسد که با نشستن کف کارخانه چه سود و چه زیانی را متحمل میشوم؟
که قطعاً زیان این شرایط بیشتر از سود و منفعت آن است.
اکرمی با بیان اینکه خوشبختانه مطالبات کارگری بنگاههای بزرگ استان بسیار اندک است، گفت: آذرآب تنها ۲ ماه مطالبه دارد که شامل اسفند و فروردین میشود، البته در اسفندماه پاداش و عیدی را دریافت کردهاند و تنها حقوق آنها باقی مانده است.
وی تاکید کرد: در کنار کارگر، کارفرما نیز باید مراقب باشد و تمام تلاش خود را برای عقد قرارداد و جذب مشتری و حل مشکلات بکار گیرد، کارفرما یا مدیرعامل زمانی که مسئولیت را در چنین شرایطی میپذیرد باید برای فعال شدن واحد تولیدی تلاش کند.
کارگر نیز حق دارد که در چنین شرایط اقتصادی کار کند و حقوقش را بهموقع دریافت کند.
همه ما درون یک کشتی هستیم، باید وضعیت را درک و کمک کنیم که شرایط سخت را پشت سر بگذاریم.
اکرمی گفت: به منظور رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی و مسائل کارگری، کمیسیونهای کارگری در تمام شهرستانها فعال شده و فرمانداران موظف به برگزاری جلسات این کمیسیون هستند، همچنین کمیسیون کارگری استان نیز فعال شده است و بدهی کارگری کلیه شرکتهای بزرگ استان نیز در حال احصاست.
آنچه در توان است و نیاز به رایزنی با تهران دارد دنبال میشود و آنچه قابلیت رفع در استان را دارد به سرعت اجرایی میشود.
اخیراً در سفر شهرستانی به ساوه از کارخانه لوله و پروفیل صفا بازدیدی انجام شد و با پیگیری لازم، هفته گذشته ۲ مورد از مشکلات شرکت حل شد.
تلاش میشود مشکلات هپکو تکرار نشود
وی درخصوص وضعیت هپکو تاکید کرد: مجموعه مدیریت ارشد استان و تیم اقتصادی با جدیت در پی سروسامان یافتن هپکو هستند تا شرایط قبل تکرار نشود.
رویکرد استان ورود و رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی است و از ریخت و پاشهای جانبی در این بنگاهها نیز جلوگیری میشود.
اکرمی همچنین درخصوص مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای اقتصادی استان بیان کرد: هنوز جلسه مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی برگزار نشده است، اما به هرحال باید این مسئولیت را اجرایی کنند.
به عنوان مثال اگر تنها لباس کار صنایع و واحدهای تولیدی استان در همین استان دوخته شود علاوه بر گردش مالی بالا، بسیاری از زنان سرپرست خانوار مشغول به کار میشوند و عزت نفس و اخلاق اجتماعی شکل میگیرد.
این امر نیاز به تصمیم بالادستی ندارد، بلکه یک تصمیم استانی است که در قالب ظرفیتهای استان مرکزی میتواند مورد توجه قرار گیرد.
باید این تفکر در استان نهادینه شود که البته بخشی از آن به وجدان کاری کارفرما نیز بازمیگردد، هر چند میتوان از اهرمها و ابزارهای موجود جهت الزام صنایع نسبت به این همکاری استفاده کرد.
وضعیت پسماندهای عفونی اراک رصد میشود / استفاده از ابزارهای قانونی در صورت نتیجهبخش نبودن اقدامات معمول
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در ادامه با اشاره به وضعیت پسماندهای عفونی در اراک گفت: کارگروه مدیریت پسماند استان با مسئولیت معاونت عمرانی موضوع را دنبال میکند، اما کارگروه سلامت و امنیت غذایی که ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد ذیل معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار میشود و به بحث پسماندهای عفونی اراک نیز ورود کرده است.
وی افزود: بخشی از کار به سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک سپرده شده و بخشی نیز وظیفه پزشکان است، چنانچه احساس کنیم که به مرحلهای رسیدیم که با مصوبه و اقدامات معمول در ساماندهی این نوع پسماندها به نتیجه نمیرسیم، شک نکنید از تمام توان قانونی استفاده خواهد شد تا قانون اجرایی شود.
پزشکان ملزم و موظف هستند که هزینه جمعآوری پسماند عفونی را پرداخت کنند و در این راستا شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و کارگروه مدیریت پسماند در حال پیگیری هستند و اگر پیگیریها نتیجه ندهد، در اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی موضوع مطرح و از طریق مراجع قضائی اقدام میشود.
اکرمی با اشاره به تخلفات حوزه پزشکی افزود: فرآیند امور حقوقی پیچیده و زمانبر است چراکه قضاوت کار سختی است، اما آنچه با سلامت مردم مرتبط است و افکار عمومی را جریحهدار کرده و اعتماد جامعه را کاهش میدهد مطمئناً جای مماشات باقی نمیگذارد، به همین دلیل از ظرفیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی، تعزیرات و دستگاه قضائی برای پیگیری مسائل مرتبط با سلامت مردم استفاده میکنیم تا روندها سرعت گیرند.
از شرایط فعلی حوزه جوانان رضایت ندارم / همه سلایق را پاسخگو نبودهایم
وی در خصوص وضعیت جوانان با اشاره به کمرنگ بودن حرکت و جنب و جوش در این قشر گفت: شاخصه جوانی انرژی و جنب و جوش است و اگر جوانی دارای انرژی نبود، باید به جوان بودن او شک کرد.
من از شرایط فعلی حوزه جوانان رضایت ندارم، اقداماتی آغاز شده است، اما در ابتدای راه هستیم.
در استان مرکزی امکانات فراوانی وجود دارد که جوانان باید از آنها بهرهمند شوند، باید از این امکانات استفاده کرده و متفاوتتر از گذشته عمل کنیم تا جوانان پرتحرکتر ظاهر شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: در بحث نشاط دنبال بهانههایی هستیم تا همه سلایق در چارچوب قانون و عرف جامعه پاسخ مثبت داده شوند، باید برای سلایق و علایق متفاوت برنامههای متفاوت داشته باشیم و تاکنون در این امر موفق نشدهایم.
امید است امسال بتوانیم برنامههایی را تدارک دیده و و زمینههای بهرهگیری جوانان از این برنامهها را ایجاد کرده و پاسخگوی سلایق مختلف باشیم.
خانه جوان احداث شده است و قطعاً توقعاتی را ایجاد کرده است که اگر پاسخ داده نشود قطعاً سرخوردگی جوان را به همراه خواهد داشت و بی اعتمادی را بدنبال خواهد داشت، اما واقعیت این است که حجم عظیمی از مسائل وجود دارد که باید به آنها ورود کرد، گاهی فرصت کافی در اختیار نیست و امیدوارم ریلگذاری که قبلاً گفته شد، سریعتر انجام گیرد.
باید مشارکت حداکثری در انتخابات رقم بخورد / جوانات داغکننده تنور انتخابات
وی با اشاره به اینکه سال ۹۸ سال انتخابات مجلس شورای اسلامی است، افزود: ستاد انتخابات استان ۲ کار اصلی را دنبال میکند، به عنوان رئیس ستاد انتخابات موظف هستم شرایطی را فراهم کنم که انتخابات استان در بستری امن، آرام، شفاف و قانونی اجرایی شود و مردم، حاکمیت و همکارانم از من به عنوان رئیس ستاد چنین انتظاری دارند و در کنار این وظیفه اصلی باید تلاش کنیم شرایطی جهت مشارکت حداکثری مردم خاصه در سال ۹۸ رقم بخورد، ما انتخابات کم رمق را نمیخواهیم.
یکی از گروههای کمک کننده به داغ شدن تنور انتخابات که میتوانند نشاط را در این فضا ایجاد کرده و افزایش دهند، جوانان هستند که میتوانند به عنوان موتور محرکه در این امر عمل کنند و باید تلاش کنیم نشاط، امید و احساس مسئولیت نسبت به انتخابات در جوانان ایجاد شود.
اکرمی با تاکید بر اینکه سال ۹۸ سال ویژهای است و برای جذب حداکثری مردم کار سختی را پیش رو داریم، گفت: شرایط سخت است، اما تحقق مشارکت بالا ممکن است.
با کار سخت میتوانیم باز هم به مانند گذشته مشارکت حداکثری را رقم بزنیم که البته این امر منوط به تلاش و هوشمندی بیشتر است.
تناقض آمار و اطلاعات نقطه ضعف در تصمیمگیریها
وی در خصوص مشکلات موجود در زمینه آمار و اطلاعات استان تصریح کرد: پایه و اساس تصمیمگیری آمار و اطلاعات است، اگر آمار و اطلاعات ناصحیح باشد، قطعاً تصمیمات ناصحیح اتخاذ میشود به همین دلیل باید پایههای آماری و اطلاعاتی صحیح باشند، رفع تناقضات انجام گیرد و در راستای تهیه آمار متقن تلاش شود.
نقطه ضعف نبود آمار یا وجود تناقض در آمار وجود دارد و باید در جهت رفع این نقاط ضعف اقدام شود تا آمار با صحت و دقت تهیه و ارائه شوند.
موضوع پنهانی از مردم نداریم / جریان اطلاعات را امنیتی نمیکنیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی درخصوص آزادی اطلاعات و فضای به دور از مباحث امنیتی بیان کرد: دانستن حق مردم است، موضوع محرمانه از مردم نداریم و حق پنهان کردن نیز نداریم.
باید جریان آزاد اطلاعات در جامعه ساری و جاری باشد و به این امر اعتقاد دارم.
انسان هم حق حیات دارد و هم حق دانستن، اما در برخی مواقع تنها امکان انتخاب یکی از این حقوق را داریم.
در بحث باران ترجیح من این بود که برای حفظ جان او، از رسانهای کردن اطلاعات خودداری کنم تا این دختر هشت ساله سالم به خانه برگردد ولی در فضایی که حق حیات و آبروی افراد در میان نباشد، باید آزادی اطلاعات وجود داشته باشد.
وی گفت: در حوزه انتخابات نیز آزادی اطلاعات مدنظر است، حتی در ستاد انتخابات استان میز رسانه شکل خواهد گرفت تا خبرنگاران در جریان کامل مسائل و تصمیمات باشند و مسائل انتخابات را شفاف با مردم در میان میگذاریم تا شایعه پراکنی و بیاعتمادی ایجاد نشود.
تلاش میکنم که جریان آزاد اطلاعات امنیتی نشود چراکه موضوع پنهانی از مردم و خبرنگاران نداریم.
سهشنبههای خاطرهانگیز استان مرکزی / چشم انتظار ملاقات با مردم هستم
وی در خصوص سهشنبه های خاطرهانگیز خود بیان کرد: سهشنبهها همواره مختص مردم است و در سهشنبههای خاطره انگیز استان مرکزی میزبان مردم هستم تا در قالب ملاقات عمومی شنوای صحبتهای آنان باشم.
مشکلات مردم را به نامهنگاریها نمیسپارم بلکه در مقابل خود فرد با حوزه مربوطه تماس گرفته و پیگیر موضوع میشوم.
اکرمی تاکید کرد: ما منصوب شدهایم که کار مردم را انجام دهیم.
اعتقادی به نامهنگاری نداریم و مدیران استان مرکزی نیز کم کم با رویه من آشنا میشوند.
حتی به حراست و نگهبانی استانداری مرکزی نیز متذکر شدهام که روزهای سهشنبه اگر کسی خواهان ملاقات با من است نباید بپرسند چه کاری دارید؟
اگر یک شهروند در ملاقات با من احساس آرامش و تخلیه روانی کند و نگاهش به مسئولان تغییر کند، حتماً پذیرای وی خواهم بود.
وی گفت: در این سه ماهه ۴۰ درصد استان را از نزدیک دیدهام و با مردم ارتباط چهرهبهچهره داشتهام.
سهشنبهها جلسه نمیگذارم، مسافرت و مأموریت نمیروم و چشم انتظارم که مردم را در دفتر کارم ببینم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اضافه کرد: به سهشنبهها و ملاقات با مردم اعتقاد دارم، شاید برخی بگوید مدیر ارشد نباید با مردم ملاقات داشته باشد بلکه باید به دنبال اجرای امور کلان و استراتژیک باشد، اما من در کنار کار کلان و استراتژیک باید با مردم چهره به چهره ملاقات کنم، به همین دلیل برخی از جلسات را در مساجد محلات برگزار میکنیم چراکه اگر درصدد تصمیمگیری برای مردم هستیم باید در کنار آنها باشیم، به دنبال کاندیداتوری ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی هم نیستم و معتقدم به جای اینکه همیشه مردم به سمت مسئولان بیایند، مسئولان هم باید به سمت مردم بروند.
زنان باید به هنر و حرفه مسلح شوند
وی با اشاره به مناطق حاشیهای و سکونتگاههای غیر رسمی استان گفت: دفاتر تسهیلگری در مناطق افزایش مییابد و نهادهای مدنی نیز فعال میشوند، به دنبال این هستم که بانوان در مناطق حاشیهای یک هنر یا حرفه بیاموزند تا روی پای خود بایستند، تا چه زمانی میخواهیم به خانوادهها کمک کنیم؟
آنها باید مستقل شوند، عزت هر کسی در این است که نیازمند انسان دیگری نباشد و باید تلاش کنیم آحاد جامعه عزیز باشند نه ذلیل.
این رویکرد به جد پیگیری میشود و برای آموزش و ورزش کودکان و اقتصاد زنان و خانوادهها دنبال راهکار هستیم.
گسترش بیرویه و غیرمنطقی دانشگاهها در کشور / آموزش عالی نیازمند جراحی است
اکرمی در خصوص وضعیت آموزش عالی استان با بیان اینکه علیرغم همه مشکلات ارتباط خود را با دانشگاه قطع نمیکنم چراکه این ارتباط به واقعیتر شدن تحلیلها کمک میکند، گفت: نمیتوان چشم را بر روی واقعیتها بست.
دچار گسترش بیرویه، غیرمنطقی و غیرعلمی مراکز آموزش عالی در کشور شدهایم به طوری که در شهرهای کوچک و روستاها دانشگاه احداث کردیم، کاری که در هیچجای دنیا مانندی ندارد.
منظومه دانشگاهی جامعه ما دچار مشکل است و یک جایی باید در مقابل این عیب، نقص و مشکل ایستاد و این روند را قطع کرد، امروز زمان اصلاح این عیب و نقص فرا رسیده است.
وی اضافه کرد: یک جوان را با کنکور یا بدون کنکور وارد دانشگاه میکنیم تا سطح آگاهی و اطلاعاتش را افزایش دهیم، اما آیا در تمام دانشگاههای کشور این آگاهیبخشی اتفاق میافتد؟
خیر.
در سطح ملی و استانی این نگاه را دارم که باید بازنگری جدی نسبت به حوزه آموزش عالی صورت گیرد و منظومه و مختصات جدید تعریف شود.
قطعاً این تغییر درد و مشکلات خاص خود را دارد، اما در لزوم انجام جراحی در آموزش عالی شکی وجود ندارد تا وضعیت این بخش شکل درستی به خود بگیرد.
انتهای پیام