خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌های اردستان از مسئولان مطالبه‌گری کنند- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 01 خرداد 1401 - 08:31
گروه استان‌ها- فرماندار شهرستان اردستان گفت: تمام مشکلات مردم را رسانه‌ای کنید تا حوزه‌های مربوطه پاسخگو باشند و ما این را از اصحاب رسانه می‌خواهیم.
رسانه،اردستان،شهرستان،حوزه،پيچ،جايگاه،تاريخي،طباء،منفعل،اصحا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان ، سید محمدهادی طباء زواره شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: برای اینکه جایگاه رسانه را بهتر بدانیم جهان در یک پیچ تاریخی قرار دارد و این پیچ تاریخی موضوعی است که رهبر انقلاب اسلامی حدود 9 سال پیش آن را اعلام کردند و شاید کمتر کسی متوجه شد که چه اتفاقاتی می‌خواهد در جهان رخ دهد.
وی افزود: امروز این پیچ تاریخی را مشاهده می‌کنید وضعیت اوکراین، روسیه و وضعیت آسیای غرب را و وضعیت جهان و کشورهای دنیا که به هم ریختگی‌های خاصی دارند و هیچکدام از نظر امنیت بهتر از ایران نیست هر چند موضوع قیمت‌ها و گرانی‌ها وجود دارد؛ اما امنیت داریم و باید دست به دست هم دهیم و تلاش کنیم تا مشکلات مردم در حوزه اقتصاد و معیشت مرتفع شود.
فرماندار شهرستان اردستان گفت: جایگاه حوزه رسانه در این پیچ تاریخی این است که اجازه ندهیم دشمن واقعیت‌ها را برعکس برایمان جلوه دهند و این وظیفه ماست تا در حوزه رسانه این موضوعات را رصد کرده و برای مقابله با آن خوراک فرهنگی داشته باشیم.
وی با اشاره به این موضوع که شهرستان اردستان را بسیار خوب می‌شناسم افزود: با تمام احترامی که قائل هستم محور کار من روی جوان و جوانگرایی است و تجربه خود را از جوانمردان، بزرگسالان، ریش سفیدها و انسان‌های مجرب برای کار کردن می‌گیرم و این تجربه را دارم که صبر کنیم و همه حرف‌ها را بشنویم و زود تصمیم نگیریم.
احمدی طباء بیان کرد: همه باید باهم کمک کنیم تا شهرستان اردستان به جایگاه اصلی خود برسد و این دلسوزی من است و قطعاً دلسوزی شما اصحاب رسانه هم هست و عملاً این را با داشتن سایت و در دست داشتن رسانه نشان داده‌اید و فرق ما با دیگران این است که خود رسانه‌ای هستیم و در مقابل رسانه‌ها منفعل نمی‌شوم و با آن‌ها همکاری و تعامل می‌کنم و فعالیت یک‌طرفه نیست و توقع دارم تا علم رسانه بالا رود و با آموزش‌های لازم این کار شدنی است.
فرماندار شهرستان اردستان تاکید کرد: موضوعی که ما از حوزه رسانه می‌خواهیم مطالبه‌گری است و بنده مطالبه‌گر می‌خواهم و رسانه منفعل نمی‌خواهم چون خودم منفعل نیستم و از این رو بررسی کنید ببینید مشکل مردم کجاست و ما زمانی جلسه را برگزار می‌کنیم که شما مشکل را به ما انعکاس دهید و دغدغه شما این باشد که مشکل مردم را اطلاع دهید.
وی تصریح کرد: تمام مشکلات مردم را رسانه‌ای کنید تا حوزه‌های مربوطه پاسخگو باشند و ما این را از اصحاب رسانه می‌خواهیم و روابط عمومی‌ها هم باید فعال شوند و خبرنگاری یعنی مطالبه‌گری است و خبرنگاران یار واقعی ما هستند.
احمدی طباء گفت: تبیین خبرها با شماست و با توجه به جهاد تبیین یعنی اتفاقی که می‌افتد باید بیان شود و تحلیل هم با شماست و من به عنوان یک خادم در خدمت کل شهرستان اردستان هستم و اگر باهم شدیم اتفاق‌های خوبی را رقم خواهیم زد و باید بین مردم جایگاه والایی داشته باشند تا مردم برای اطلاع رسانی اخبار اعتماد کنند و بازدیدهای سرزده هم را در دستور کار داریم.
فرماندار شهرستان اردستان با توجه به اینکه دغدغه کارهای شهرستان داریم را افزود: هزینه تخلف در شهرستان اردستان سنگین است و با متخلفین بخش‌های مختلف مماشات نخواهیم کرد و سفارش کسی را نمی پذیریم مخصوصاً در حوزه سلامت مردم با کسی شوخی نداریم و هزینه تخلف در اردستان باید بالا برود.
انتهای پیام/802/ی