خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش کیفیت نان و جلوگیری از قاچاق آرد با اجرای طرح هوشمندسازی نانوایی‌ها

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 01 خرداد 1401 - 02:13
استاندار خراسان‌شمالی گفت: با اجرای این طرح در سطح استان شاهد افزایش کیفیت نان، رقابت‌پذیری نانوایی‌ها و جلوگیری از قاچاق آرد خواهیم بود.
طرح،آرد،نان،قاچاق،شاهد

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خراسان‌شمالی، محمدرضا حسین نژاد، استاندار خراسان‌شمالی اظهارکرد: با اجرای این طرح در سطح استان شاهد افزایش کیفیت نان، رقابت‌پذیری نانوایی‌ها و جلوگیری از قاچاق آرد خواهیم بود.
وی گفت: علاوه بر جلوگیری از قاچاق آرد، تجهیز تمام نانوایی‌ها به کارت خوان، عدم تغییر قیمت نان و عدم محدودیت تعداد خرید نان را شاهد خواهیم بود.
استاندار خراسان‌شمالی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان موضوع سهمیه‌بندی در این طرح مطرح نیست، افزود: در این روش نانوا، آرد را با قیمت واقعی دریافت کرده و به ازای تعداد نان‌های فروخته شده یارانه دریافت خواهد کرد.
در ادامه این نشست صادقی مدیر طرح هوشمند سازی نانوایی‌های کشور نیز اظهارکرد: برای پیشبرد اجرای این طرح نهصد میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات هزینه شده است.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح علاوه بر عدم قاچاق آرد شاهد جلوگیری از هدر رفت چهار میلیون تن نان هم خواهیم بود.
انتهای پیام/س/م