خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اسارت نظامی صهیونیست در قالب مستند پخش می شود

مهر | بین‌الملل | شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 20:18
عملیات به اسارت گرفتن گلعاد شالیت نظامی صهیونیست در قالب یک برنامه مستند تحت عنوان «آنجا بودم» از یک شبکه تلویزیونی عربی پخش می شود.
اسارت،مبادله،عمليات،نظامي،شاليت،صهيونيست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سما، شبکه تلویزیونی «العربی» امروز ساعت ۷ عصر به وقت بیت المقدس، عملیات به اسارت گرفتن گلعاد شالیت نظامی صهیونیست را که توسط نیروهای مقاومت فلسطین به اسارت گرفته شد، پخش می‌کند.
در این مستند قرار است گفتگوهای ویژه با یکی از فرماندهان گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس به عنوان فرمانده عملیات اسارتگیری و تصاویری منحصر به فرد از عملیات اسارت برای اولین بار پخش شود.
همچنین مستند مذکور شرایط سیاسی و امنیتی نوار غزه و اراضی اشغالی فلسطین را در جریان عملیات اسارت و گوشه‌هایی از نبرد امنیتی میان گروه‌های مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی را به تصویر می‌کشد.
در مستند مذکور مذاکرات در مورد مبادله شالیت با اسرای فلسطینی و مهمترین حوادث مربوط به اسارت پنج ساله این نظامی صهیونیست، پیام‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای، مانورهای سیاسی و تلاش‌های دولت رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به این پرونده به نمایش در خواهد آمد.
همچنین گفتگوهایی با اسرای فسلطینی آزاد شده در جریان این مبادله نیز پخش خواهد شد.
گفتنی است، گلعاد شالیت نظامی صهیونیست در سال ۲۰۰۶ در نوار مرزی غزه، توسط نیروهای مقاومت حماس به اسارت گرفته شد و در سال ۲۰۱۸ در چارچوب توافقنامه مبادله اسرا، با ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی مبادله شد.