سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت ۴۴۴ فقره تخلفات صنفی در استان اردبیل

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 17:11
اردبیل- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: ۴۴۴ فقره تخلفات صنفی در استان اردبیل با وجود تشدید بازرسی ها و نظارت ها در روزهای گذشته به ثبت رسیده است.
فقره،تخلفات،صنفي،رسيدگي،احتكار،تعزيرات،رحيمي

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی آذر بعدازظهر شنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت نظارت و بازرسی از بازار در جمع اصناف اظهار کرد: به رغم تشدید بازرسی‌ها و نظارت‌ها در روزهای گذشته ۴۴۴ فقره تخلفات صنفی در استان اردبیل به ثبت رسید و با تشکیل پرونده به این تخلفات رسیدگی شده است.
وی گفت: ما سعی کردیم در کوتاه‌ترین زمان و خارج از نوبت به پرونده‌های تخلفات صنفی به ویژه احتکار رسیدگی کنیم که ۲۷ فقره از این پرونده‌ها مربوط به احتکار بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل افزود: از این تعداد برای ۲۰ فقره بعد از رسیدگی دقیق حکم پرداخت ۴۴ میلیارد ریال جزای نقدی صادر شده و محتکران نیز با برخورد جدی‌تر روبه‌رو شدند.
رحیمی آذر بیان کرد: در روزهای گذشته و با اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها و پرداخت عادلانه در این بخش، برخی ناهماهنگی‌ها و فراز و نشیب‌ها را در حوزه بازار شاهد بودیم که با همراهی بازاریان بخش عمده‌ای از مشکلات و گرفتاری‌ها رفع شود
وی با بیان اینکه به هیچ وجه عرضه خارج از شبکه و گران فروشی مورد تأیید هیچ نهادی نیست، خاطرنشان کرد: از طریق ۲ سامانه ۱۳۵ تعزیرات و ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت آماده دریافت گزارش‌های مردمی و حضور در محل وقوع جرایم صنفی هستیم تا برخورد جدی و قانونی انجام شود.