آموزش پخت بورک کشک بادمجان + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 16:06
یک کارشناس آشپزی طرز تهیه بورک کشک بادمجان را مرحله به مرحله آموزش داده است.

کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی و ایرانی است که میتوان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد که بورک کشک بادمجان با خمیر یوفکا یکی از انواع مدل ها است.
تخم مرغ، بادمجان، پیاز متوسط، گردو خرد شده ، نعنا خشک، سیر، آبجوش، کشک، خمیر یوفکا، شیر، زعفران دم شده، کنجد یا سیاه دونه، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مواد لازم برای تهیه این غذا است.
بیشتر بخوانید:
آموزش پخت آش سنتی خیار چمبر + فیلم