خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه نجات کشور، مردمی کردن اقتصاد است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 16:06
رئیس اتاق بازرگانی گفت: حساسیت سیاسی و اقتصادی نسبت به صاحبان خصوصی‌سازی وجود دارد؛ چراکه هنوز این باور وجود ندارد که راه نجات کشور مردمی کردن اقتصاد است.
اقتصاد،خصوصي،ملي،اقتصادي،رئيس

آقای شافعی گفت: هدف سیاست‌های ابلاغ شده، شتاب به سمت رشد اقتصاد ملی، بهره‌وری منابع انسانی، گسترش مالکیت در سطح عموم، ارتقای بنگاه‌ها و افزایش سهم بخش‌های خصوصی و تعاونی در اقتصاد ملی و … بود، اما ارزیابی‌های انجام شده و همچنین گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد به اهداف در نظر گرفته شده نزدیک نشدیم.
در حقیقت به‌جای آنکه خصوصی‌سازی به سمت اقتصاد مولد حرکت کند، روندی معکوس در پیش گرفته است.
به گفته او، بزرگ‌ترین مشکل موجود، نگاه بودجه‌ای به خصوصی‌سازی است.
در این مسیر، رد دیون نسبتی با خصوصی‌سازی ندارد و خصوصی‌سازی به حساب نمی‌آید.
در شرایط فعلی فعالان اقتصادی نمی‌توانند ماه‌های آتی خود را تصور کنند و همین موضوع این ریسک را بالا می‌برد.
امروز اولین رویداد بین المللی خصوصی سازی در سالن اجلاس سران برگزار شد و برخی از مسئولان از جمله رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس اتاق بازرگانی در آن سخنرانی کردند.