خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم مراقب لینک‌های جعلی در مورد یارانه‌ها باشند

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 اردیبهشت 1401 - 13:37
اراک - رئیس پلیس فتای استان مرکزی گفت: مردم مراقب کلاهبردارانی باشند که با ارسال پیامک‌های جعلی در خصوص یارانه ها اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
يارانه،كلاهبرداران،ارسال،پليس،توجه،جعلي،مضمون

سرهنگ احسان آنقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با توجه به اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها، کلاهبرداران هم مشغول به کار هستند و بعضاً پیامک‌هایی با مضمون پرداخت یارانه برای افرادی جامانده از یارانه ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به تجربه در سنوات گذشته متأسفانه با اجرای طرح‌های مختلف شاهد هستیم که کلاهبرداران بلافاصله دست به کار می‌شوند و اقدام به طراحی بدافزارهایی برای کلاهبرداری از مردم می‌کنند.
رئیس پلیس فتای استان مرکزی عنوان کرد: احتمال می‌دهیم برای افرادی که یارانه نگرفته‌اند و یا معترض به یارانه خود هستند پیامک‌هایی از سوی کلاهبرداران با این مضمون و با درج لینک‌های جعلی ارسال شود لذا به مردم توصیه می‌کنیم که هرگز به پیامک‌های حاوی لینک از سر شماره‌های ناشناس توجه نکنند.
آنقی تصریح کرد: شهروندانی که به یارانه خود اعتراض دارند باید به سایتی که توسط دولت معرفی شده و از طریق سایت مربوطه اعتراض خود در سامانه ثبت بکنند.
وی یادآور شد: کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی برای ترغیب کاربران با این روش که اگر ثبت نام نکنند یا مهلت آن‌ها تمام شود یارانه به آنها تعلق نمی‌گیرد که در این راستا پلیس فتا به عنوان مرجع و ضابط دستگاه قضائی پیگیر کلاهبرداران است.
آنقی گفت: در صورتی که شهروندان روی لینک‌های جعلی کلیک کردند بلافاصله موضوع را با همکاران ما در مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا در میان بگذارند زیرا اگر در ساعات اولیه اطلاع رسانی بکنند امکان پیگیری مجرمین بهتر فراهم خواهد شد.